Özdilek

Siyaset

Muhip Kanko: Ara vermeden çalışmalıyız!

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko İzmit ve Kartepe’de vatandaşlarla buluştu. Kanko, “24 Haziran bir kader seçimi. Geleceğimize çok büyük etkisi olacak. Ara vermeden çalışmalıyız” dedi.

10 Haziran 2018 Saat: 18:13
Muhip Kanko: Ara vermeden çalışmalıyız!
Muhip Kanko: Ara vermeden çalışmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko 24 Haziren erken seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün İzmit ve Kartepe’de mahalle ziyaretleri yapan Kanko, İzmit’te Ayazma Kapalı Pazarı’nda esnafla, Tavşantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İzmit Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Kara’yı ziyert eden Kanko Kartepe’de de Life Cafe’de bölge sakinleriyle bir araya geldi. İlçe başkanları Hakan Çakar ve Cumhur Karakadılar’la birlikte ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Muhip Kanko, gündeme dair açıklamalarda bu

 Şatafattan kaçınmak

24 Haziran’da yeni bir sisteme geçilecek. Başkanlık sistemi. Bu sistem bir tek adam rejimi demek. Bu sistemle birlikte denetimden, yasamaya her şey tek bir elde toplanacak. 6 cumhurbaşkanı adayı var. Bu adaylardan yalnızca Recep Tayyip Erdoğan bu sistemle devam edeceğini söylüyor. Diğer adaylar parlamenter sisteme döneceklerini beyan ettiler. Biz CHP olarak Türkiye için iyi olan ne ise onu hayata geçirmek istiyoruz. İşçinin, emekçinin hakkını baş tacı yapacağız. Eğitimde bilimselliği temel alacak, ekonomiyi yeniden ayakları üstüne kaldıracağız. Bunların hepsini yapmak mümkün. Bunlar için yapılması gereken tek şey, devlet kurumlarında, makamlarda lüksten ve şatafattan kaçınmak.

 Kapı kapı dolaşacağız

Partimiz, genel merkez yöneticilerimiz 24 Haziran sonrası yapacaklarını seçim beyannamesinde ortaya koydu. Bizler 24 Haziran’a kadar seçim beyannamemizde yer alan vaatleri kapı kapı dolaşıp anlatacağız. 24 Haziran bir kader seçimi. Geleceğimize çok büyük etkisi olacak. Bu sebeple ara vermeden çalışmalıyız. Sadece CHP’liler değil, Türkiye2de aydınlık yarınların özlemiyle dolu olan herkes seçimler için çalışmalı. 24 Haziran’da oy kullanacağız. Hepinizden tek ricam sandıklarınızın başından ayrılmamanız. Oy kullanın, oy kullandıktan sonra da oyunuza sahip çıkın.”

Etiketler: Muhip Kanko,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat