Özdilek

Güncel

MÜHENDİSLER İSYANDA

Gebze Makina Mühendisleri Odası , TMMOB yasasının değiştirilmesine yönelik girişimleri kınamak için Eskihisar Old Castle otelde bir basın toplantısı düzenledi.

30 Aralık 2012 Saat: 23:11
MÜHENDİSLER İSYANDA
MÜHENDİSLER İSYANDA

 Toplantıya,  makin Mühendisleri odası başkanı çetin temel, yönetim kurulu üyeleri Mehtap Sönmez, Ümit Kubat ile Gebze mimarlar Odası başkanı ve TMMOB Gebze temsilcisi Salih Işık,  Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Aydın, Makine Mühendisleri odası Kocaeli Şube başkanı ve TMMOB İl sekreteri Nedim Kara ve İl Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Manto  ile basın mensupları katıldı.

Gebze makine mühendisleri Oda başkanı Çetin Temel, son yıllarda gündeme gelen odalara yönelik düzenlemelerin bugün Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği(TMMOB) yasasını değiştirmeye yöneldiğini, bunun amacın da meslek örgütlerinin tavsiye edilmek istenmesi olduğunu söyledi.

Temel, Hükümet tarafından hazırlanan taslağa göre, merkez ile il örgütlülükleri arasındaki ilişkinin tanınmaz hale getirildiğini,  değişikliklerle örgütlülüğün işlevsiz hale getirilmek istendiğini,  TMMOB’un ülkedeki sorunlara ve meslek açısından yapılan yanlışlara karşı duruşunun kırılmak istendiğine dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat