Özdilek

Güncel

Muhasebeciler, Turabi’yi ağırladı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısı, Okşin Beçet’in başkanlığında, Kocaeli SMMM Odası Eğitim, Kültür ve Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

18 Ekim 2016 Saat: 11:39
Muhasebeciler, Turabi’yi ağırladı
Muhasebeciler, Turabi’yi ağırladı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısı, Okşin Beçet’in başkanlığında, Kocaeli SMMM Odası Eğitim, Kültür ve Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Barış Turabi tarafından oda meclis üyelerine yönelik “Kocaeli Sanayi Odası ve Hizmetleri Tanıtımı” adlı sunum gerçekleştirildi.

İŞBİRLİĞİMİZ ARTACAK Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni dönem ikinci meclis toplantısının, Kocaeli Sanayi Odası’ndan konuğu vardı. KSO Genel Sekreteri Mehmet Barış Turabi, oda meclis üyelerine, “Kocaeli Sanayi Odası ve Hizmetleri Tanıtımı” adlı sunumunu gerçekleştirdi. Turabi, gerçekleştirdiği sunumun ardından Kocaeli SMMM Odası meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Bundan sonraki süreçte KSO ve KSMMMO arasında işbirliklerinin artacağının altını çizen Turabi, “her iki kurumumuz bundan sonraki süreçte işbirliklerini protokole dökerek, çalışmalarını hızlandıracaktır. Bugün bize ayrılan zaman için teşekkür ederiz” diye konuştu.

KSO’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen ise konuşmasına geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen TÜRMOB Genel Kurulu’na değinerek başladı. Gökmen, “mesleğimizi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için tüm çabamızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonunda Kocaeli delegasyonu olarak TÜRMOB Genel Kurulu’nda yerimizi aldık. Mesleğimize yakışan bir genel kurul gerçekleşti. Kocaeli Sanayi Odası’nın Genel Sekreteri Sayın Turabi’ye gerçekleştirdiği sunum için kurumumuz adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de iki kurum arasındaki işbirliği artarak sürecektir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat