Özdilek

Ekonomi

Muhasebeciler, stajyerlerle buluştu

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antikkapı Restaurant’ta stajyer muhasebecilerle kahvaltıda buluştu.

6 Kasım 2016 Saat: 23:47
Muhasebeciler, stajyerlerle buluştu
Muhasebeciler, stajyerlerle buluştu

Fikret Gökmen’in başkanlığa seçilmesinin ardından bu yıl 2.si gerçekleşen buluşmada, stajyer meslek mensuplarıyla, yönetim kurulu üyeleri mesleğe ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

SİZLER MESLEĞİN GELECEĞİSİNİZ

Bu yıl 2.si gerçekleşen stajyerler buluşmasında, genç muhasebecilere hitap eden Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “bizler sizleri gelecek olarak görüyoruz. Sizler mesleğimizin geleceğisiniz. Mesleğimiz tarih olarak 1450’li yıllara dayanmaktadır. Ama günümüzde mesleğimizin ülkemizdeki başlangıcı 1989 yılıdır. İlk yıllarda okumaz yazmazlar dahil meslek mensubuydu” diyerek sözlerine başladı. ZOR SÜREÇLERDEN GEÇTİNİZ Sözlerine devam eden Gökmen, “muhasebecilik bu ülkede en zor mesleklerden birisidir. Bugün geldiğimiz noktada, bu mesleğe giriş öncesi baraj sınavından geçtiniz. 3 yıl staj yapıyorsunuz, yeterlilik sınavına hazırlanıyorsunuz. Dolayısıyla zor bir yolculuğun sonlarına doğru geliyorsunuz. Tüm stajyer meslek mensuplarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat