Özdilek

Siyaset

Muharrem İnce istifa etti

15 Haziran’da gerçekleştirilen ilçe kongresinde, yönetim kurulu üyelerinin istifalarıyla görevden düşen Sezai Solak karşısında galip gelerek CHP Başiskele İlçe Başkanı seçilen Muharrem İnce istifa etti.

11 Eylül 2014 Saat: 16:31
Muharrem İnce istifa etti
Muharrem İnce istifa etti

0 Mart yerel seçimleri sonrasında hezimete uğrayan CHP’de birçok ilçe başkanı ve yönetici istifa etmişti. İstifa eden ilçe örgütlerinde olağanüstü kongreler yapılmış, Kandıra, Körfez, Derince ve Kartepe’de yeni yönetimler göreve başlamıştı. Parti içerisinde tam bir kaosun hakim olduğu bu dönemde Başiskele İlçe Başkanı Sezai Solak’ın istifa etmesi için partililer baskı yapmaya başlamış ancak Solak görevinden istifa etmemişti. Yönetimin düşmesiyle Başiskele’de yaşanan bu gelişmelerin ardından ilçeye tarafsız bir kurul atanmış ve 15 Haziran’da ilçe kongresi gerçekleştirilmişti. İlçe kongresinde şaşırtıcı bir olay meydana gelmiş ve partililerin istifa etmesini isteyen, birçok baskıyla karşılaşan Sezai Solak yeniden ilçe başkanlığına aday olmuştu. Solak’ın karşısına aday olarak çıkan Muharrem İnce 71 delegenin oy kullandığı kongrede seçimi kazandı.

Başiskele’den gelen haber herkesi şoke etti. 2 aylık ilçe başkanı Muharrem İnce görevinden istifa ettiğini bir dilekçe ile CHP İl Başkanlığı’na iletti. Salı akşamı gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısında İnce’nin istifası görüşüldü. Toplantı sonrasında ilçe yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında seçim yaparak yeni ilçe başkanını belirlemesi kararlaştırdı. Yapılacak seçim sonrasında yeni ilçe başkanı bir basın toplantısıyla duyurulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat