Özdilek

Siyaset

Muharrem İnce, Başiskele’ye aday

CHP eski Bahçecik Belde Başkanı Muharrem İnce, CHP Başiskele İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı. İnce, başkan olduğu takdirde genç ve kadınların önünü açacaklarını söyledi.

7 Haziran 2014 Saat: 14:42
Muharrem İnce, Başiskele’ye aday
Muharrem İnce, Başiskele’ye aday

Yerel seçimlerdeki 13-0’lık mağlubiyetin ardından istifa eden CHP Başiskele İlçe Yönetimi için adaylar ortaya çıkmaya başladı. Başiskele İlçe Başkanlığı’na talip olduğunu duyuran ilk isim, TBMM CHP Grup Başkan Vekiliyle aynı ismi taşıyan eski Bahçecik Belde Başkanı Muharrem İnce oldu. Adaylık duyurusunu partinin Başiskele İlçe Binası’nda gerçekleştiren Muharrem İnce’yi partili dostları yalnız bırakmadı.


ADAŞINI ANLATTI

Adaylık konuşması için bir arkadaşına danıştığını belirten İnce “Arkadaşım bana seninle aynı adı taşıyan ve partimizin kazanması için gece gündüz çalışan Yalova’daki Muharrem İnce’yi anlat yeter’ dedi. Kendisi gece gündüz demeden çalışarak AKP’yi devirdi. Bende onun adaşı olarak aynı çalışmayı Başiskele’de yürütmekte kararlıyım” diye konuştu. CHP’nin bir üyesi olmaktan onur duyduğunu belirten İnce, partinin Başiskele İlçe Başkanlığı görevine aday olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.


DEVLET KURAN PARTİYİZ

CHP’nin devlet kuran bir parti olduğunu vurgulayan İnce, tüm partililerin bu gücün farkında olması gerektiğini belirtti. Partinin ilkelerine yaslanarak kurumsal yapının güçlenmesi gerektiğini ifade eden İnce şöyle konuştu; “Tüzük, program ve yönetmeliklerimizi kılavuz yaparak, parti içi kardeşlik ve sevgi bağını çelikleştirmeliyiz. Kadın ve genç arkadaşlarımızın partimiz için yaşamsal önemini görmeliyiz. Yurttaşlarımız, partimizden evlerinin kapılarını açmamızı, kendileriyle yüz yüze gelmemizi istiyor.


BİZ VARKEN ÜLKE BÖLÜNMEZ

Mahalle sokak ve evlerde buluşmanın yolu, tüzüğümüzde zorunluluğu kıldığı ‘Mahalle Temsilciliği’ varlığından geçiyor. Mahalle birimlerini kuracağız ve mahalleyi, mahalleli arkadaşlarımız yönetecektir. Böylece güçlü bir ilçe yönetimi, oradan da güçlü bir il örgütü doğacaktır. Üretken işleyiş CHP’imizin iktidar yolunu açacaktır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler düzeyine çıkartacak olan CHP iktidarıdır. Partimiz hiçbir zaman ayrımcılığa gitmedi. CHP olarak bu ülkeniz mozaiği ve birleştirici güceyiz. CHP var oldukça bu ülkeyi kimse bölemez.” İnce, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.

 

MUHARREM İNCE KİMDİR?

1949 yılı Kars Sarıkamış doğumlu olan Muharrem İnce, 1970 yılında Kocaeli’ye yerleşti. 1996 yılında emekliliğini alana kadar özel bir bankada müdürlük görevini yürüten İnce, emekliliğinin ardından CHP’ye üye oldu. 1991 yılından bu yana Başiskele’de ikamet eden İnce, 2004 yılında partisinin Bahçecik Belediye Başkanlığı için aday gösterildi. İnce 2004-2008 yılları arasında Bahçeçcik Belde Başkanı olarak görev yaptı. İnce 2 yıl önce partisinin ilçe başkanlığı için aday olan İnce, genel kurul günü geçirdiği kalp krizi sebebiyle seçimlerde yer almamıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat