Özdilek

Güncel

Muharip Gaziler Doğan’a kırgın

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, yöneticiler ve üyeler CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ı ziyaret edip, sorunlarını anlattı.

19 Eylül 2013 Saat: 20:49
Muharip Gaziler Doğan’a kırgın
Muharip Gaziler Doğan’a kırgın

Muharip Gaziler, eşleri ve çocukları ile ziyaret taleplerine randevu vermeyen, Belediye önündeki anıt açılışına kendilerini davet etmeyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a tepkilerini Kıbrıs ve Kore Gazileri Anıtı önünde getirdiler.

YILDIRIM: “BİRAZ DAHA SABREDİN”

Muharip Gazileri dikkatle dinleyen, 7 ay daha sabretmelerini isteyen CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “Memleket için görev yaptınız. Güzel bir unvan aldınız. Türkiye’yi besleyen Kocaeli’de 735 gazinin ihtiyaçlarının sağlanmaması kenti yönetenlerin eksikliğidir. CHP iktidarında size destek olacağız. Sizinle ortak çalışma yapacağız. Seçim bildirgemizde gazilerin sorunları da yer alacak.” dedi.

“SIKINTILARIMIZ GİDERİLSİN”

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın Belsa’da yapılan Kıbrıs ve Kore Gazileri Anıtı’nın açılışına kendilerini davet etmediğini belirten Muharip Gaziler Derneği Başkanı Coşkun, “İlgisi olmayanlar davet ediliyor. Yalandan ufak bir tören yapılıyorlar. Gerçek gazileri davet etmeyen Nevzat Doğan’ı kınıyorum. Sefa Sirmen zamanında böyle değildi. Bizim giydiklerimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin verdiği gazi elbisesidir.”dedi.

85 yaşındaki Kore Gazilerinden İsmail Ataman, “Gazilere saygısızlık yapanlara da saygısızlık yapılır. Ömrümün sonbaharındayım, şahsi beklentim yok. Gazilerimizin sıkıntılarının giderilmesini istiyoruz.”diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat