Özdilek

Siyaset

Muhalefetten AKP’ye ‘Zübük’ü izleyin’ önerisi

Muhalefet partiler MHP, SP ve BBP İl Teşkilatları’nın aylık olarak düzenlediği il başkanları toplantısının 3’üncüsü SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ev sahipliğinde Güllüoğlu’nda gerçekleştirildi.

24 Eylül 2013 Saat: 20:01
Muhalefetten AKP’ye ‘Zübük’ü izleyin’ önerisi
Muhalefetten AKP’ye ‘Zübük’ü izleyin’ önerisi

Toplantıda konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, AKP’lilere Zübük, Namuslu ve Koltuk Belası filmlerini izlemelerini önerdi.

Toplantının ev sahibi olan Ejderoğlu yaptığı konuşmada Parti teşkilatlarının seçimlere ayrı ayrı hazırlandığını vurgulayarak, “Üç parti arasında bir koalisyon söz konusu değil. Fakat 3 il başkanı olarak bu buluşmalarla ilimiz için gerçekten olumlu şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Ve ilimize verdiğimizi bu katkılar olumlu sonuçlar doğurmaya devam edecek. Bizim ittifakımız ilimiz için gönüllerde yaptığımız ittifaktan ileri gitmeyecektir. Parti içi çalışmalarımıza her birimiz ayrı ayrı devam edeceğiz” dedi.

FİLM VE KİTAP ÖNERDİ

BBP İl Başkanı Duyar, Ejderoğlu’na ev sahipliğinden dolayı Ejderoğlu’na teşekkür ederek bu toplantılar sayesinde Cengiz Topel’de uçuşların başladığını, Kalburcu’daki su sorunu çözüldüğünü söyledi. Belediye Başkanlığı özel kaleminde 1 ay görev yapan kişilerin 1 ayda memur olduğunu söyleyen Duyar,  AKP’yi sert bir dille eleştirdi. AKP Genel Merkezi’nin adaylar için tavsiye ettiği film ve kitapları eleştiren Duyar, AKP’lilere Kemal Sunal’ın oynadığı Koltuk Belası ile Zübük, Şener Şen’in oynadığı Namuslu filmleri ile Arif Çarkçı’nın ‘Alnımız Ak, Kuyruğumuz Dik’ ve Raif Çilasun’un ‘Haram Lokma’ kitaplarını önerdi.

Duyar, “Teşkilat olarak biz de bu filmleri izledik ve kitapları okuduk. Bizim önerdiklerimizi ciddiye alsın ve değerlendirsinler” dedi.

CİVELEK VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI

MHP İl Başkanı Ünlü ise her zaman olduğu gibi AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i verdiği sözleri tutmadığı gerekçesiyle eleştirdi. Ünlü, “ Bu toplantılar Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşımakta. İlimiz için en iyisini yapmak için bir araya geliyoruz. Nitekim yapıyoruz. Biz denizi olan ama gemisi olmayan, treni olup tren yolu olmayan bir il olma özelliği taşıyoruz. Bunun yanı sıra tarih tutturamayan bir AKP İl başkanına da sahibiz. AKP İl Başkanı Civelek şimdiye kadar verdiği hiçbir tarihi tutturamadı. Ne tren yolu tuttu, ne de Sapanca yolu. Bunun yanı sıra Mannesmann ve Pakmaya işçilerine verilen sözlerde tutulmadı” dedi. Bütün bu sorunların 2014 sonrası düzeleceğini söyleyen Ünlü, “AKP’lilerin yabancı film izlemesine gerek yok. Zübük’ü izlesinler, yeterli” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat