Özdilek

Güncel

MUHALEFETTEN 19 MAYIS KUTLAMASI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda muhalefet partiler CHP ve DSP, kendi çelenklerini koyarak, AKP iktidarını eleştirip tepkilerini dile getirdiler.

19 Mayıs 2013 Saat: 14:12
MUHALEFETTEN 19 MAYIS KUTLAMASI
MUHALEFETTEN 19 MAYIS KUTLAMASI
Resmi törenlerde fakrı olarak  iki yıldır  muhalefet resmi törenden sonra kendi çelenkleri koyarak   hükümeti eleştirdi.
 Resmi tören sonrasında ilk olarak DSP İl Örgütü, kendi çelenklerini koyarak, uygulamayı eleştirdi. İl başkanı Selman Gürpınar, “Çocuk bayramında çocuklar, protokolün arkasında kaldı. Çocukların önüne 20 tane protokol dizildi. Vali ve yöneticilerin çelenk koyması yasak ama İstiklal Marşı dinlemesi de mi yasak? Vali Topaca, hükümetin değil devletin valisi olsun” dedi.
     DSP`nin ardından CHP İl Örgütü de tren alanında yer aldı. Başta il başkanı Yalçın Kuşkan olmak üzere, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, meclis üyesi Fahri Örengül, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıyla partililer tören alanında yer aldı. Partililere ve basına seslenen il başkanı Kuşkan, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nın ‘Gençlik Haftası` kapsamında salonlarda kutlanmasına tepki göstererek, AKP iktidarı eleştirdi. Kuşkan, her zaman CHP olarak çelenk koyacaklarını da ekledi. Sonrasında tören alanından partiler olaysız dağıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat