Özdilek

Siyaset

Müezzinoğlu, egzersiz yaptı, bisiklete bindi

Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, İzmit’teydi.

26 Ocak 2014 Saat: 16:44
Müezzinoğlu, egzersiz yaptı, bisiklete bindi
Müezzinoğlu, egzersiz yaptı, bisiklete bindi

Bakan, sabah günü  Sekapark sahilinde il protokolü ile birlikte sağlıklı yaşam için spor yaparak başladı.Bakanlı sağlık  için spor programına katılım hayli yüksekti. Bakan ve AKP’liler spor yapacak diye, şehir içinde araç trafiği de  arap saçına döndü.

Sabah İzmit’te ilk program,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın  4.750 öğrenciye daha bisiklet hediye etmesi ile  başladı.  Marina Kafe önünde öğrencilere bisikletleri hediye eden Nevzat Doğan,  son 10 yılda ilimizde gerçekleşen  sağlık yatırımlarını da anlattı. Bu törende Sağlık Bakanı Müezzinoğlu da konuştu. Bakan Müezzinoğlu, “Rüyada görülse inanılamayacak sağlık hizmetleri veriliyor.  2014 yılını Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Yaşam  için hareket yılı ilan ettik. En sağlıklı içecekler su, süt  ve ayrandır. Bunları evinizden, buzdolabınızdan eksik etmeyin” dedi. İl protokolü, sahilde spor yaptıktan sonra hep birlikte Başiskele’deki The Ness Otel’e geçildi, mükellef kahvaltı yapıldı.Kahvaltı programına  Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, KOÜ Rektörü Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu,  Ticaret Odası Başkanı da katıldı. Kahvaltı programının evsahipliğini üstlenen Vali Ercan Topaca  ilimizdeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Bakan Müezzinoğlu da bu toplantıda sağlık alanındaki hizmetleri anlattı.  Bakan Müezzinoğlu, halkın son 10 yılda sağlık alanındaki değişim ve dönüşümü gayet iyi  hissettiğini  belirtti, “Türkiye, dünyaya örnek olacak  sağlık hizmetleri sunmaktadır. Ülkemizi bölgenin sağlık merkezi yapıyoruz.Yakın coğrafyamızdaki 1 milyr nüfusa  hizmet verecek altyapıyı hazırlıyoruz.Hekim kalitemiz var. Acil hastaya sınırsız hak veriyoruz” dedi. Bakan, millete yönelik tezgahlar kurulduğunu  bunlara fırsat verilmeyeceğini de söyledi. Kahvaltının sonunda Vali Topaca, Bakan Müezzinoğlu’na bir Hereke halısı hediye etti. Bakan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin  Uluslar arası  Gençlik Merkezi’ndeki toplantısına geçti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat