Özdilek

Güncel

MOTOSİKLETLİ GENÇLER TIR’A ÇARPTI

Başiskele’de yol kenarındaki TIR’a arkadan çarpan motosiklette bulunan Adem Dalgıç hayatını kaybederken motosiklet sürücüsü Ferhat Kolaylı feci şekilde yaralandı

22 Haziran 2013 Saat: 17:23
MOTOSİKLETLİ GENÇLER TIR’A ÇARPTI
MOTOSİKLETLİ GENÇLER TIR’A ÇARPTI
D-130 Karayolu Başiskele bölgesi, Fazlıoğlu Balık Restarant`ın önünde, üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet, park halindeki TIR`a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ise ağır şekilde yaralandı. İddialara göre olay şöyle gelişti;  Gölcük istikametine gitmekte olan 16 ACB 29 plakalı TIR`ın şoförü İlhan A., aracından ses geldiğini duyunca yavaşlayarak Fazlıoğlu Balık Restaurant`ın önünde durdu. 
 
YARDIMA KOŞTULAR 
Bu esnada Gölcük yönüne seyir halinde olan Ferhat Kolaylı (20) idaresindeki 41 NY 532 plakalı motosiklet başka bir sürücü tarafından sıkıştırılınca duran TIR`a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ferhat Kolaylı ile arkasında bulunan Adem Dalgıç (23) TIR`ın dorsesine çarptıktan sonra geriye savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
KALBİ ÇALIŞTIRILDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan iki gence hemen müdahale etti. Durumları ağır olan ve olay yerinde kalpleri duran iki gence canla başla müdahale eden sağlık ekipleri Ferhat Kolaylı`nın duran kalbini çalıştırmayı başardı. Sürücü Ferhat Kolaylı hemen olay yerindeki ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi`ne kaldırıldı. Kolaylı, burada ameliyata alındı. 
 
HASTANE YOLUNDA ÖLDÜ
Ferhat Kolaylı`nın arkasında bulunan Adem Dalgıç ise arkadaşı kadar şanslı değildi. Olay yerinde kalbi duran Adem Dalgıç`a yaklaşık 45 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Ambulansa alınan Adem Dalgıç, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi`ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis TIR şoförü İlhan A.`yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat