Özdilek

Turizm

Motali Otel'in basına tanıtımı yapıldı

Motali Otel'in açılışı önesi basına tanıtımı çok sıcak bir ortamda gerçekleşti. Kocaeli il kültür ve turizm müdürü Adnan Zanburkan'ın da katıldığı tanıtım kahvaltısına yerel basın organlarının köşe yazarları ve

22 Kasım 2013 Saat: 16:39
Motali Otel'in basına tanıtımı yapıldı
Motali Otel'in basına tanıtımı yapıldı

Ilk konuşmacı olarak söz alan Il Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, "böylesi güzel ve Doğan'ın bir parçası olarak göze çarpan ve bir aile kompleksi olan Motasi Otel konumu ve görüntüsü itibarıyla sayılı bir konsept içermektedir. Bunu kente kazandıran Orhan Bayramin'e bu oteli en kısa zamanda üç Yıldız'dan beş yıldıza çıkarmalarını temenni ediyorum" dedi.

Otelinin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan İşadamı Orhan Bayramin, "Motali lazca minik, şirin ve tatlı torun anlamına gelen bir kelimedir. Biz bunu 18 yıllık bir hayal olarak gerçekleştirdik. Yani kızımızı bugün görücüye çıkarıyoruz. Motali ailesi olarak 18 yıllık hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Genel Müdür Önder Sıkıcıoğlu, "bu otelin en kısa zamanda büyük bir isim yapacağını ve başarı elde ereceğini iddia ediyor ve otelin işletmeye alınana kadar geçen süreçte desteklerini esirgemeyen Bayramın ailesine teşekkürlerimi sunarım. Şimdilik 20 kişi ile başladığımız istihdam yaratan bu sektörün daha fazla insanın ekmek yer hale geleceğine inanıyorum" dedi.

Kartepe'nin ikinci oteli ve Kocaeli'nde 35.nci otel olan Motali Otel, bir Bayramın ailesi teşekkülü olarak dikkat çekiyor. 30 odalı ve 60 yataklı 20 çalışanı olan ve daha çok butik tarzın çok farklı oda versiyonları ile yapılan otel bir çok nesle farklı görüntü de hizmetler sunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat