Özdilek

KOCAELİSPOR

Moral yok eksik çok

Kocaelispor’da Erzincan Refaiye hazırlıkları devam ediyor.

9 Nisan 2014 Saat: 22:51
Moral yok eksik çok
Moral yok eksik çok

Geçen hafta İstanbulspor’a 1-0 yenilen ve matematiksel olarak da BAL Ligi’ne düşen Kocaelispor, haftasonu oynayacağı E.Refaiye maçının hazırlıklarına devam ediyor. Morallerin bozuk olduğu ekipte sakat futbolcuların çokluğu da sıkıntı yaratıyor

EKSİK FUTBOLCU ÇOK

Erzincan Refaiye ile hafta sonu evinde oynayacak olan Kocaelispor, çalışmalarını KEV Tesisleri’nde sürdürüyor. Morallerin bozuk olduğu Yeşil Siyahlı ekipte Bartu, Yasin ve Korhan’ın sakatlıkları devam ederken, Antalya’da oynanan karma maçlarına davet edilen Sefa Narin ve Melih Ahmet’te dünkü çalışmalarda yoktu. Sefa Narin ve Melih Ahmet’in bugün takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

LİGDE 4 MAÇ KALDI

Ligin bitimine 4 hafta kala lige veda eden Kocaelispor, kalan dört maçta Erzincan Refaiye, Gölcükspor, Yimpaş Yozgat ve Şekerspor ile karşılaşacak. Hedeflerinin kalan 4 maçta en iyi sonuçları almak olduğunu belirten teknik direktör Emre Numan Bayraktaroğlu, ”Moralimiz bozuk. Hedefimiz yok. Tek düşüncemiz kalan maçlarımızı camiaya yakışır bir şekilde tamamlamak. Bunun için mücadele edeceğiz ” dedi.

BAL Ligi’ne düşen Kocaelispor, haftasonu oynayacağı E.Refaiye maçının hazırlıklarına devam ediyor. Morallerin bozuk olduğu ekipte sakat futbolcuların çokluğu da sıkıntı yaratıyor.

EMRE NUMAN

Teknik direktör Emre Numan Bayraktaroğlu, ”Moralimiz bozuk. Hedefimiz yok. Tek düşüncemiz kalan maçlarımızı camiaya yakışır bir şekilde tamamlamak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat