Özdilek

Güncel

Mobese Çayırova’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisinde Çayırovayı temsil eden Mimar Deniz Kolo, Servet Günay ve Ahmet Hamsicinin uzun yıllardır mücadelesini verdikleri Mobeseyi Çayırovaya nihayet getirdiler.

14 Ağustos 2013 Saat: 19:03
Mobese Çayırova’da
Mobese Çayırova’da

MOBESE Kolo, Günay ve Hamsicinin başarısı

İl Genel Meclisi üyeleri Mimar Deniz Kolo,Servet Günay ve Ahmaet Hamsicinin sürekli gündeme taşıması ile  Kocaeli İl Özel İdaresi Müdürlüğü’nün progamı kapsamına alınması ve 12 ilçeyi kapsayan 3. etap mobese çalışmaları kapsamında yapılan mobese çalışması çerçevesinde Çayırovayı Mobeseye kavuşturmaları ilçe halkı tarafından başarı ile taktir edildi.

Çayırova 65 ayrı noktadan izlenecek

İlçede başlayan ve önemli noktalara konulacak kameralar ile  Çayırova 65 ayrı noktadan  izlenecek.100’e yakın kamera ile gerçekleşecek çalışma çerçevesinde İl Özel İdaresine bağlı ekipler kanal açma ve fiber optik kablo hatlarının döşeme çalışmalarını kentin sokak ve caddelerinin önemli kavşak noktalarında sürdürüyor. Mobese alt yapı çalışması kapsamında kamera direkleri, saha panoları, boru tesisatı ve fiber optik kabloların döşenmesi işlemlerinin tamamlanması ile Çayırova’yı 65 ayrı noktadan 100’e yakın kamera takip edecek. Çayırova’da Kameralı Takip Sistemi (MOBESE), kurulma çalışmaları için kazı çalışması yapan ekipler kilometrelerce kablo döşemesi gerçekleştirecek.

Çayırovalılara hayırlı olsun

Çalışmaları yerinde takip eden İl Genel Meclisi üyeleri Çayırovalıların daha güvenli ve huzurlu olmaları için önemle istedikleri mobesenin Çayırovalılara hayırlı olmasını dilediler.

** Özden DEMİRCİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat