Özdilek

Güncel

MNG KARGOYA YUMURTA YAĞMURU

Örgütlenme faaliyetleri yürüttükleri için MNG Kargodan 10 işçinin atılması nedeniyle Nakliyat İş Sendikası, MNG Kargo Saraybahçe Şubesi’ni yumurta yağmuruna tuttu

3 Nisan 2013 Saat: 03:39
MNG KARGOYA YUMURTA YAĞMURU
MNG KARGOYA YUMURTA YAĞMURU
DİSK`e bağlı olarak faaliyet gösteren Nakliyat İş Sendikası bir süredir MNG Kargo`da örgütlenme çalışmaları sürdürüyordu. Ancak örgütlenme çalışmalarının iş veren tarafından duyulmasıyla MNG Kargo`nun İstanbul`da bulunan Marmara Aktarma Merkezi`nde çalışan 10 işçi işten çıkarıldı.  Örgütlenme faaliyetlerinin engellenmesi üzerine MNG Kargo çalışanları Leyla Atakan Caddesi Asayiş Şube karşısında bulunan MNG Kargo Saraybahçe Şubesi`ni  yumurta yağmuruna tuttu.
 
SENDİKAYI KURACAĞIZ
DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, Nakliyat İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal, Enerji Su ve Maden Çalışanları Sendikası(ESM) Şube Başkanı Yener Çalışkan ile çok sayıda Nakliyat İş üyesi MNG Kargo çalışanı katıldı. İşçiler adına Gebze şube başkanı Erdal Kopal açıklama yaptı. Başkan Kopal, yapacakları mücadele ile MNG Kargo`da sendikal sistemi kuracaklarını söyledi. 
 
YUMURTALI PROTESTO
DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük de konuşmasında DİSK, var oldukça her zaman Nakliyat İş Sendikası işçilerinin yanında olacaklarını ifade etti. Küçük, işçilerin başarıya ulaşacağını kaydetti. Yapılan açıklamaların ardından çalışanlar, yanlarında getirdikleri yumurtaları MNG Kargo`nun kapı ve camlarına attı. Yumurtalı protestonun ardından işçiler dağıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat