Özdilek

Siyaset

Miting iktidarı müjdeledi

Düzenlediği basın toplantısı ile mitingin değerlendirmesini yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Alanda toplanan coşkulu kalabalık MHP’nin iktidarını müjdelemiştir” dedi

18 Mart 2014 Saat: 17:57
Miting iktidarı müjdeledi
Miting iktidarı müjdeledi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün parti binasında haftalık basın açıklamasını yaptı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü kutlayan ve şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyleyen Ünlü, Devlet Bahçeli’nin katılımıyla düzenledikleri miting ve kent gündemiyle de ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mitingdeki kalabalığın anlamının 30 Mart’ta iktidara gelmek olduğunu belirten Ünlü, “AKP’nin 100 bin hedefinin yakın takipçisi olacağız” dedi.

 

SÜRPRİZİN MESAJIYDI

“Düzenlediğimiz ‘İktidara yürüyüş’ mitingimize katılım ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Aydın Ünlü, “Genel başkanımızı büyük bir coşkuyla karşıladık. O akşamki kalabalık, MHP’nin 30 Mart’tan sonra iktidar olacağının ve büyük bir sürprizin mesajıydı” şeklinde konuştu.

 

AKP’NİN TAKİPÇİSİYİZ

Mitingde 50 bin olarak hedef koyduklarını da hatırlatan Ünlü, “Bu hedefin yarısından fazlasını tutturduk. Yaklaşık 36 bin vatandaşımız oradaydı. AKP’nin 100 bin hedef koyduğu mitingin de takipçisi olacağız. O gün dışarıdan taşınan kişileri takip edeceğiz. Gelen araçların olarak numaralarına kadar inceleme yapacağız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat