Özdilek

Güncel

Mirzaoğlu: Belediyenin elinden hiçbir şey gelmiyor

Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, sokak köpekleri konusunda kendisine de çok fazla şikayetin geldiğini, konuyu ilettiklerinin belediyenin elinden ise kanunlar nedeniyle hiçbir şey gelmediğini söyledi.

20 Eylül 2014 Saat: 10:21
Mirzaoğlu: Belediyenin elinden hiçbir şey gelmiyor
Mirzaoğlu: Belediyenin elinden hiçbir şey gelmiyor

İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki sokak köpeklerinin sebep olduğu sorunlar giderek artıyor. Vatandaşların en çok şikayetçi oldukları meselelerin başında gelen köpekler, son olarak geçtiğimiz günlerde 7 yaşındaki Kerem isimli bir çocuğa saldırdı. Köpeklerden kaçarken düşerek yaralanan oğlu Kerem’in yaşadıklarını anlatan Tuğçe Çiftçi, belediye yöneticilerinin soruna el atmasını istedi.

 

ÇOK ŞİKAYET VAR

Öte yandan konu hakkında Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu da yaptığı açıklamada, sorunun giderek içinden çıkılmaz bir hal aldığını dile getirdi. Vatandaşların sokak köpekleri ve neden oldukları problemler hakkında sık sık şikayete geldiğini belirten Mirzaoğlu, konuyu belediyeye iletmelerine rağmen soruna çözüm bulunamadığını söyledi.

 

BELEDİYE BİR ŞEY YAPAMIYOR

Yerel yönetimlerin elinden bir şey gelmediğini de sözlerine ekleyen Mirzaoğlu, “Gelen şikayetleri belediyeye bildiriyoruz, fakat Havyan Hakları Kanunu sebebi ile belediyenin de elinden bir şey gelmiyor. Köpekler, şikayet üzerine ekipler tarafından alınarak barınağa götürülüyor. Veteriner tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra kısırlaştırılarak tekrar sokağa bırakılıyor. Bu işe başka bir çözüm bulunmalı” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat