Özdilek

Spor

Minikler Ligi başlıyor

İlki 2004 yılında organize edilen ve 3 yıl üst üste çok başarılı bir şekilde sürdürülen Kocaeli Minikler Futbol Ligi, 7 yıl sonra bir kez daha minikleri buluşturuyor.

13 Nisan 2014 Saat: 14:48
Minikler Ligi başlıyor
Minikler Ligi başlıyor

16 Nisan'da başlayacak ve 24 Nisan'da sona erecek olan müthiş turnuva Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak

 

ÖDÜLLÜ BİR TURNUVAYDI

 

UEFA tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen Kocaeli Minikler Futbol Ligi 7 yıl aradan sonra tekrar gerçekleşiyor. 2004 yılında ilki yapılan ve 3 yıl son derece başarılı organizasyonlara imza atılan Lig'de heyecan bir kez daha tavan yapacak. 2004 doğumlu miniklerden oluşan 16 takım Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda bir araya geliyor. 16 Nisan'da başlayacak olan turnuva 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu özel güne renk katacak ve 24 Nisan'da oynanacak final maçı ile sona erecek. Final maçından sonra düzenlenecek törenle turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verilecek.

 

AÇILIŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ

 

Futsal (Salon futbolu) turnuvası olarak bu yaş kategorisinde Türkiye'de ilk olacak olan turnuvada özel sporcular ve kız futbolcular da mücadele edecek. Miniklere sporu sevdirmenin amaçlandığı turnuvada özel ödüller verilecek. TFF,  Okul Sporları Koordinatörlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İl Mili Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, İl Hakem Kurulu, Futbol İl Temsilciliği, Saha Komiserleri Derneği ve BESYO turnuvayı destekleyecek. Öte yandan tüm sporcular Hisar Sigorta tarafından sigortalanacak. Turnuvanın açılışı bu Çarşamba saat 10.00'da Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak. 

 

Minik futbol

Kocaeli Minikler Futbol Ligi, 7 yıl sonra bir kez daha minikleri buluşturuyor. 16 Nisan'da başlayacak ve 24 Nisan'da sona erecek olan müthiş turnuva Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat