Özdilek

Güncel

MİMAR SALİH IŞIK, YENİDEN ADAY

İki yıl önce, Oda başkanlığına seçilen Mimar Salih Işık, tüm üyelerle yaptığı görüşmelerin ardından, gördüğü büyük destek üzerine oda başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

8 Kasım 2013 Saat: 17:22
MİMAR SALİH IŞIK, YENİDEN ADAY
MİMAR SALİH IŞIK, YENİDEN ADAY

Kocaeli’nin en aktif odalarından biri olan Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin 7. Olağan Genel Kurulu, Cumartesi günü saat 13.00 -17.00 saatleri arasında TMMOB Gebze Hizmet binası lokalinde gerçekleşecek.

Gerek ülke çapında gerek Kocaeli çapında, gerekse Gebze’de hem mimarlık mesleği gerekse mimarların sıkıntıları gerekse de mimarlığın topluma sevdirilmesi için onlarca proje, eylem ve etkinliğe imza attıklarını ifade eden Mimar Salih Işık, üyelerin de isteği ile yeni dönem için göreve devam etmek istediğini söyledi.

YENİ DEÖNEM PROJELERİ

Yeni dönem için yeni bir çalışma ve etkinlik programı ile üyelerin karşısına çıkmaya hazırlanan, kurduğu samimi ilişkiler nedeniyle gerek kent gerekse mimarlar arasında sevilen bir isim olan Işık’ın önümüzdeki dönem Oda’nın ve mimarların adını çok daha fazla duyurması bekleniyor.

MİMARLARA VE BASINA TEŞEKKÜR

Işık, mimarların bugüne kadar kendisine büyük destek verdiklerini, Odanın çalışmalarını onlardan aldığı güçle yürüttüğünü, bundan sonra da asla onları mahçup etmeyeceğini ifade edip, desteklerinden ötürü tüm mimarlara teşekkür etti.

Işık, “Odanın ve mimarların sesini kamuoyuna duyurmada her zaman desteklerini gördüğümüz basına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü, elimiz kolumuz oldular”dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat