Özdilek

Siyaset

Mimar, İş Kadını, Sivil Toplum Lideri ve Millet Vekili Aday Adayı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK parti Millet Vekili aday adyı Mimar Nurhayat Güldüren'den  kahvaltılı  buluştu.

Yapmış olduğu basın açıklaması şöyle;

 

         12 Haziran 2011 Genel seçimleri, ülkemizin geleceğinde dönüm noktalarından biri olacaktır. Ben de mesleki ve sosyal birikimim, sivil toplum örgütlerindeki çevrem ve sağ duyulu Kocaeli Halkına ve AK Partimizin her kademedeki üyelerine güvenerek, ülkemizin gelişmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Liderimiz ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığım güçle Milletvekilliği Aday adayı oldum.

 

Siyasetteki öncelikli hedefim kadının görünür olmasını sağlamak. Temel hedefim kentime ve ülkeme hizmet etmektir. Bunun için de dünya görüşüme en uygun, gelişmeye açık, toplumun her kesimini kucaklayan insana değer veren, güçlü bir tabana sahip olan, muhafazakar demokrat, ülke değerlerine saygılı AK Partide siyaset yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

Seçim öncesi zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Önce teşkilat ziyaretleri, her kademedeki Partilimize kendimi anlatma çabam, partimizin temayül yoklaması ve liste belirleme çalışmalarında siz değerli basın mensuplarının desteğini bekliyorum.

 

Sivil Toplum çalışmalarına katkı veren bir isim olarak, seçilmem halinde özellikle üzerinde duracağım konuların başında Kadın Girişimcilerin desteklenmesi ve Kadın İstihdamının takip edilmesi olacaktır. Ayrıca Mimar olarak Kentsel Dönüşüm çalışmalarına , vatandaşımızın daha iyi bir yaşam standardına kavuşması için planlanan her türlü projenin üretim ve uygulama sürecine katkı vereceğim.

 

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sivil Toplum faaliyetlerine verdiği önemi yerele ve kent gündemine taşıyarak, farklı görüş ve çözüm önerilerinin seslendirilmesi ve hayata geçirilmesi için çaba göstere- ceğim. Eğitim, sağlık, spor, yargı, ulaşım, konut, güvenlik gibi alanlardaki yatırımların artırılması, istihdam yaratıcı girişimlerin desteklenmesi önceliklerim arasında olacaktır.

 

Tabii bunları yapabilmem için öncelikle 12 Haziran 2011 seçimlerinde başarılı olmak gerektiğini biliyorum ve bunun içinde çalışmalarımı bütün gücümle sürdüreceğim.

 

Katılımınız için tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

   

   NURHAYAT GÜLDÜREN KİMDİR

Mimar, İş Kadını, Sivil Toplum Lideri

      1965 Nevşehir doğumluyum.İlk,Orta ve Lise öğrenimimi Konya’da tamamladım. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldum. Kandıra PTT Binası Şantiye şefliği ile başlayan meslek yaşamımda çeşitli firmalarda altyapı ve üst yapı inşaat işlerinde uygulama çalışmaları yaptım. Ağrı Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünde mimar olarak görev aldım. 1994 yılında İzmit’te ticarete başladım. Deprem sonrasında ticarete ara verip İnşaat ve Taahhüt işleri yapan özel bir firmada yönetici ve mimar olarak görev aldım. Bu dönemde SEKA İzmit Fabrikası ve İdari Binalarının güçlendirilmesi Taşucu Limanı yeni yolcu salonu ve çeşitli ilköğretim okullarının inşaasında çalıştım.2004 Yılında halen görev yaptığım HNH Ltd.Şti’ni kurdum ve 7 yıldır Serbest Mimarlık yanında Eskidji’nin İzmit Bölge Ortağı olarak Gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapıyorum. Evli. Üniversite de öğrenim gören iki kız çocuğu annesiyim.

 

Kocaeli’de Sivil Toplum faaliyetlerine her zaman duyarlı oldum ve başta Meslek örgütümüz Mimarlar Odası olmak üzere Kocaeli için farklı bakış açısı ve öneriler getiren çalışmalarda yer aldım. İZGİAD-İzmit Genç İşadamları Derneği, MARGİF-Marmara Genç İşadamları Federasyonu ve TÜGİK- Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nda Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, Kent Konseyi, İzmit Tenis Kulübü ve Genç Kocaelililer Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında; kurucu üye, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyesi, genel kurul delegesi, genel sekreter ve başkan olarak görev aldı.

 

Siyasi çalışmalarıma AK Partide başladım. 2008 Yılı Yerel seçimlerimde AK Parti’den İzmit Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Sonrasında Partimin her türlü faaliyetlerinde yer aldı. Yerel seçimler ve referandum çalışmalarında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat