Özdilek

Sağlık

Milli servet heba ediliyor

İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne bağlanmasının ardından hastane çalışanlarına anket yaptırıldı

22 Haziran 2013 Saat: 17:10
Milli servet heba ediliyor
Milli servet heba ediliyor

İzmit’in Yuvam Akarca mevkiinde hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin faaliyetinin sonlandırılarak İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne semt polikliniği olarak bağlanması nedeniyle çalışanların görüşlerinin tespit edilmesi için Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi tarafından her  iki hastanede  görev yapan çalışanlar arasında anket yaptırıldı. Yapılan ankete çalışanlar yoğun ilgi gösterdiler. 

 

İKİ YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ

İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Seka Devlet Hastanesi’ne bağlı birim olarak faaliyet göstermesi hakkında çalışanların görüşlerinin tespit edilmesi amacıyla yaptırılan ankete hakkında açıklamada bulunan Şube Başkanı Ömer Çeker “İzmit’in Yuvam Akarca mevkiinde Kocaeli halkına hizmet vermeye çalışan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi hakkında olumlu ve olumsuz haberler yapıldı. Dünyada dal hastaneleri terk edilirken depremden sonra ilimizde dal hastanesi kurulması yanlıştı. İki yanlış bir doğru etmediği gibi aynı yanlış yıllar sonra tekrar ediliyor” dedi.

 

MİLLİ SERVET HEBA EDİLİYOR

Başkan Çeker; Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin son teknoloji ile yapılmış hastane olduğunu dile getirerek, “Sağlık camiasında akıllı hastane olarak bilinir. Geçmişte hastaneyi dal hastanesi olarak açan, açılmasına vesile olan zihniyet, bugün Kamu Hastaneler Birliği Başkanı olarak hastanenin faaliyetine son vererek İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne bağlı birim olarak faaliyetine devam etmesine karar verildi. Hastanenin  Seka Devlet Hastanesi’ne bağlanması, milli servetin heba edilmesidir” dedi.

 

SİYASİ PARTİLERE RAPOR SUNACAĞIZ

Açıklamalarını sürdüren Çeker; “Sendika olarak her iki kurumda görev yapan sağlık çalışanlarının bu birleşmeye nasıl baktıklarını, birleşmenin olumlu ve olumsuz taraflarının tespit edilmesi, Birleşmeden dolayı oluşabilecek olumsuzlukların asgariye indirilmesi veya Kadın Doğum Hastanesi binasının daha iyi nasıl değerlendirilebileceğinin tespit edilmesi amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz anketlerin okunması bittikten sonra kamuoyunu bilgilendireceğiz. Konu ile ilgilide siyasi partilere birer rapor sunacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat