Özdilek

Siyaset

Milletvekli’nden Örnek Davranış

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yine bir ailenin umut ışığı oldu. Çayırova’da bir ailenin evine konuk olan Türkkan, felçli ve beyninde tümör olan Tuncay Gülçiçeğin tedavisi için harekete geçti.

Ramazan ayı boyunca her gün fakir bir ailenin misafiri olacağını söyleyen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sözünü tutuyor ve her akşam farklı bir fakir sofranın konuğu oluyor. Önceki gün Çayırova’da 4 kişilik Gülçiçek ailesinin misafiri olan milletvekili Türkkan, aile babası Tuncay Gülçiçek’in sağlık sorunlarıyla ilgilendi. Çayırova’da yaşayan Gülçiçek ailesin başına 3 ay önce gelmeyen kalmadı. Gebze’de bir fabrikada işçi olarak çalışan Tuncay Gülçiçek, 3 ay önce işyerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağ tarafı komple felç olan Gülçiçe’in, daha sonra beyin tümörü olduğunu öğrendi. 2 çocuk babası Tuncay Gülçiçek, çalışamaz hale gelince eşi Nesrin Gülçiçek çalışmaya başlayarak eşine ve 2 çocuğuna bakmaya çalışıyor. Gülçiçek ailesinin yaşadığı talihsizliğe üzüldüğünü dile getiren Türkkan, Tuncay Gülçiçek’in, Çerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne tedavisinin başlatılması için girişimde bulundu. Tuncay Gülçiçek’in sağlık sorunlarıyla ilgilenen Türkkan, çiftin 10 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğuyla da ilgilenerek, çocuklara bayramlık kıyafet hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat