Özdilek

Siyaset

Milletvekili Şeker’den Yaman’a övgü

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman iftardan sonra beraberinde AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demir ve Ali İhsan Adıgüzel, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Adnan Kahveci Parkı’nda bir araya geldi.

Vatandaşların çeşitli konularda taleplerini dinleyen Şeker, yapılan hizmetlerle ilçenin yaşanabilir bir kent olma yolunda çok büyük mesafe kat ettiğini söyledi. Halkın hizmet beklentilerini en iyi bir şekilde karşılamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarının altını çizen Milletvekili Şeker, ilçeye hizmet getirmek için Dilovası Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, Valilik ve hizmet kuruluşlarımız görevlerini en iyi bir şekilde yapmaktadırlar. Bu gün burada oturduğumuz parkımız gibi ilçemize birçok parkın hizmete açıldığını, bilgi evleriyle gençlerimiz ve çocuklarımız artık bilgiyi en kısa yoldan ve zahmetsizce öğrenmenin rahatlılığı içinde olduğunu da söyledi.

Eğitim ve öğretimde büyük yatırımları ilçeye aktardıklarını belirten Milletvekili Şeker, “Dilovası’na eğitim tesislerinin yapılmasında ilçemiz altın yıllarını yaşamaktadır. İlçemiz artık her yönüyle hizmet doygunluğunu yaşmaktadır. ” dedi.

Hasta vatandaşlar ziyaret ediliyor

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Belediye Başkanı Cemil Yaman, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım daha sonra ilçede ikamet eden ve felç hastası olan Yasin Korkmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Vatandaşlarla birlikte iftar ettiler

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Belediye Başkanı Cemil Yaman, iftar öncesi ilçede ev ziyareti yaparak birlikte iftar açtılar. Burada ev sahiplerinin taleplerini dinleyerek “ halkımıza sosyal anlamda en iyi hizmeti belediyelerimiz ve sosyal yardımlaşma vakfı marifetiyle yapmaktayız” denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat