Özdilek

Siyaset

Millet Vekili Hürriyetten Türk Sağlık Sen’e Ziyaret.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker’i Şubede ziyaret etti.

19 Haziran 2016 Saat: 13:15
Millet Vekili Hürriyetten Türk Sağlık Sen’e Ziyaret.
Millet Vekili Hürriyetten Türk Sağlık Sen’e Ziyaret.

 Bu Tür Ziyaretlerin Ve İstişarelerin Daha Sık Tekrarlanmasında Fayda Var.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kaplan,  CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte Türk Sağlık  Sen Şube Başkanı Ömer Çeker’i Şubede ziyaret etti. Ziyarette Şube Başkan yardımcısı Zekai Dumlupınar, Saniye Yıldıran, Eski Şube Başkan Yardımcısı Erol Kalemer, Kocaeli Devlet Hastanesi İş Yeri  Temsilcisi Olcay İçöz, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi İş Yeri  TemsilcisiAyşe Dalgıç Gülen, Yalcın Gül ziyarette hazır bulundular. Sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıların ve kentin sorunlarının konuşulduğu ziyaretten her iki tarafta memnun oldu.  Ziyarette bu tür ziyaretlerin ve istişarelerin daha sık tekrarlanmasında fayda var olduğuna vurgu yapıldı.

 

Kocaeli’ni Yönetmeye Talip Olan Tüm Siyasi Partilerde Sorumludur.

Başkanı Çeker; Ziyaret  nedeniyle Millet Vekili Kaplan’a ve  İlçe Başkanı Küçükkaya’ya teşekkür etti. Çeker; Kocaeli’nde maalesef kenti sahiplenen, kentin ve halkın sorunlarına kulak kabartan bir siyasetçi bulmanın zor olduğu bir dönemde Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet Kent adına ve  emekçi kesim ve sağlık çalışanları adına yapmış olduğu çalışmalar ve kente sahip çıkması ile tanıyorum.  Dedi. Çeker; Sayın Kaplan ve Küçükkaya’nın bugün bizlere yaptığı ziyaret bizleri sevindirdi. Kendisinin sağlık çalışanlarının  sorunlarını mecliste dile getireceğine olan inancım tamdır. Sağlık çalışanlarının sorunlarının gündeme getirilmesi ve çözümü için bu ziyaret bir başlangıçtır. Diyen Çeker;  Sorunların çözümü sadece Millet Vekillerinin sorumluluğunda değil, Kocaeli’ni yönetmeye talip olan tüm siyasi partilerinde sorumluğundadır. Dedi.

 

Sivil Toplum Kuruluşları İle İşbirliğini Önemsiyoruz

Çeker'in ardından konuşan Millet Vekili Hürriyet; “ Ben sivil toplum kuruluşlarını önemsiyorum. Çünkü siyaseti en pratik yoldan tabana yayma  işi sivil toplum kuruluşları ile olacaktır. Dedi. Vekili Hürriyet;  Örgütlü toplum bizim için çok önemlidir. Bu anlamda kentimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini önemsiyoruz. Emeği savunan, emekten yana olan sivil toplum kuruluşları ile yan yana omuz omuza mücadele etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Dedi. Vekil Hürriyet; Bundan önce çok fazla gelememiş, ziyaret edememiş olabilirim ama bundan sonra sık sık sizleri ziyaret edeceğiz. Muhalefet etmek sadece siyasi partilerin görevi değildir. Diyen Hürriyet; Sizin de sesinizin yükselmesi, sizin gücünüzü daha da büyümesi adına işbirliği yapmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

 

Bu Gün Sağlıkta Bir Çok Sorun Yaşıyoruz

Hürriyet'in ardından sağlık sorunu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet ümit Küçükkaya; ” Kaptitalis sağlık sisteminin yaygınlaştırılması sebebiyle bugün sağlıkta bir çok sorun yaşıyoruz. Dedi. Küçükkaya; Bu sistemin değiştirilmemesi dahilinde yaşadığımız bu rezilliği sonlandıramayacağız. Diyen; Küçükkaya; Bir karikatürde bu konu ile alakalı kapitalizm yarım saatte evinize bir ambulans getirmeyi garantileyemez ama 25 dakikada pizza getirebilmeyi garantiler” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat