Özdilek

Ekonomi

Migros Ticaret AŞ, 860. Şubesini Kartepe’de açtı.

Açılış kurdelesini mağaza yetkilileri ile birlikte kesen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, mağazayı gezerek alış veriş yapan müşterileri ile de sohbet ettiler.

15 Şubat 2013 Saat: 10:22
Migros Ticaret AŞ, 860. Şubesini Kartepe’de açtı.
Migros Ticaret AŞ, 860. Şubesini Kartepe’de açtı.

İlçemiz için prestij sayılacak bir mağazanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Karabalık, “Kartepe yeni bir ilçe ama diğer yeni ilçelerin önüne geçerek markalaştı. Migros Mağazası ile Migros markası da Kartepe markası ile birleşti. Güzel bir tercih oldu. Bizlerde bu markayı ilçemize kazandırmak için elimizden gelen katkıyı yaptık. Bütün hemşehrilerimize mağazanın hayırlı olmasını dilerim” dedi. Kartepe Köseköy Işıklar mevkiine cepheli Ulus Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde 650 metre karelik alanda 12 personeli ile saat 09.00 - 22.00 arasında hizmet verecek Migros Kartepe Mağazası’nın açılışında Başkanlar Karabalık ve Kandaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı, Migros Türk AŞ İstanbul Anadolu Şube Müdürü Aytuğ Can, Bölge Satış Müdürü Hasan Orsoy, Kartepe Mağaza Müdürü Leman Ün Sert ve diğer davetliler hazır bulundu. Mağazayı gezen başkanlar mağaza yetkililerinin de Kartepe’de ikamet etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat