Özdilek

Güncel

MHP'li Karakurt intihar etti

Akmeşe’de hayvancılık ile uğraşan ve çevrede sevilen İbrahim Karakurt kafasına sıktığı tek kurşun ile intihar etti.

20 Haziran 2013 Saat: 13:18
MHP'li Karakurt intihar etti
MHP'li Karakurt intihar etti

İzmit Akmeşe’de ikamet eden 47 yaşındaki evli ve iki çocuk babası İbrahim Karakurt, silahla intihar ederek yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere ve iddialara göre; Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Sencer Bitlis Caddesi No: 225 adresinde ikamet eden ve hayvancılık ile çiftçilik yapan İbrahim Karakurt, öğle saatlerinde evde kimsenin bulunmadığı esnada yanında taşıdığı silah ile kafasına tek kurşun sıkarak hayatını kaybetti.

 

Evde kim olmamasını fırsat bilen İbrahim Karakurt’un cansız bedeni akşam 18.00 gibi eve gelen 12 yaşındaki kızı gördü. Amcasına “babamın başında kan var herhalde bayıldı” diyen küçük kız çocuğunu evden çıkartan amcası eve girdiğinde koltuğun üzerinde cansız halde gören kardeşi hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Karakurt’un öldüğünü belirledi.  Olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

 

Akmeşe’de geçimini hem çiftçilik hem de hayvancılık yaparak sağlayan İbrahim Karakurt’un ölüm sebebi olarak borcundan dolayı intihar ettiği öne sürüldü. Karakurt’un 7 yıl vadeli kredi çektiği, bu kredinin de iki yılını ödediği, daha beş yılın kaldığı öğrenilirken yakınlarının beyanına göre “kredi borcunu istese hayvanlarını satarak fazlasıyla ödeyebilirdi. Neden böyle bir şey yaptığını anlamadık” dedi. Asri Mezarlık Morgu’nda otopsi yapılan İbrahim Karakurt’un bugün Akmeşe’de toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat