Özdilek

Siyaset

MHP'den Üye katılım Töreni

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen üye katılım töreni parti binası önünde gerçekleşti.

11 Mayıs 2013 Saat: 09:02
MHP'den Üye katılım Töreni
MHP'den Üye katılım Töreni

Ev sahipliğini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaparken, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP MYK üyesi ve büyükşehir adaylığı için ismi geçen Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli eski milletvekilleri Cumali Durmuş, Kemal Köse, MHP il eski başkanları Nihat Gürer, Ruhi Çavdar, Nurdoğan Kaçar, katıldı. Diğer taraftan uzun süredir MHP il teşkilatına gelmeyen Cumali Durmuş da partiye geldi ve partililerle ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkan ve Saffet Sancaklı ile uzun süre sohbet etti. Parti içinde küskünler olarak adlandırılan ve bir süredir partiye gelmeyen bir çok partilinin de partiye gelmesi dikkat çekti.

İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı konuşmada, “Bizler AKP iktidarının 10 yıllık süreçte memleketimizi getirdiği noktayı ibretle izliyor ve derin endişeler duyuyoruz. Bu dönemde ülkemizin bütün ekonomik değerleri satılmıştır. Yabancılara peşkeş çekilmiştir. Finans sektörü içinde yer alan birkaç banka hariç tamamı yabancıların olmuştur. Bu bir ekonomik kuşatmadır. Ama kuşatma bunla sınırlı kalmamıştır. Ülkemizin etrafındaki bütün islam ülkelerinde oluk oluk Müslüman kanı akmaktadır” dedi. Ardından üyelere rozetleri takıldı. Her il başkan yardımcısı kendi yeni üyelerini getirerek rozetlerini taktırdı.

MHP’nin yeni üyelerinin isimleri: Yunus Vurmaz, Mehmet Baylan, Cumhur Yapıcı, Elif Gönül, Hakan Bor, Ali Meme, Mehmet Ali Öztürk, Mücahit Kanık, Recep Akçay, Serap Baş, İbrahim Gönül, Tuna Ak, Şeyma Akçay, Yunus Coşgun, Mustafa Baylan, Necmettin Kandazoğlu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat