Özdilek

Kültür/Sanat

MHP'den Doğan'a Tepki

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Üye katılımı toplantısında konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü, Yahya Kaptan girişindeki yeşil alanın 299 metrekaresinin başkan Nevzat Doğan’ın diş doktoru arkadaşına verilmesine ve alanda başlatılan inşaatın hafriyatının geriye kalan yeşillik alana dökülmesine tepki gösterdi.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nda üye katılımları devam ediyor. Parti binasında yapılan toplantıda üye katılımları yapılırken, İlçe Başkanı Aydın Ünlü İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a yüklendi. Ünlü, “İzmit Belediyesi meclis toplantısında Yahya Kaptan girişindeki 299 metrekarelik yeşil alanın özel sağlık tesis alanına ilave edilmesi ve kaldırılan yeşil alana eşdeğer büyüklükte bir alanın yeniden düzenlenmesi yönünde karar alındı. Doğan’ın bu alanı diş doktoru arkadaşına verdiği yetmezmiş gibi alanda inşaatlara başlanmış ve hafriyat toprağı geriye kalan yeşil alana dökülmektedir. İzmit Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü de bu olaya göz yummaktadır” dedi.

PARTİYE TAZE KAN
Konuyla ilgili sorularını sıralayan Ünlü, “İnşaatın ada ve pafta numarası, yapı ruhsatı bilgi tabelası yok inşaat kaçak mı acaba? Alanı arkadaşınıza ihale usulü mü yoksa ahbap-çavuş ilişkisi kapsamında mı verdiniz? Alanı diş doktoru arkadaşınıza vererek devleti ne kadar zarara uğrattınız? Alanı arkadaşınıza verirken mahalle muhtarı ve üst yapı yönetim kurulundan görüş aldınız mı, almadınız mı? Peki, arkadaşınız inşaatı yaparken, geriye kalan kısmı hafriyat alanı olarak kullanmak için izin aldı mı, almadı mı? Belediye kanunu ve çevre etki kanununu hiçe saydınız mı, saymadınız mı? İnşaat hafriyatı izinsiz yere depoladığı için çevre etki kanununa göre kaç para ceza kesildi?” diye sordu. Törende Hakan Sedat Barış (DP), Volkan Eralp (HEPAR), Deniz Bekki (TP), Sevgi Kamık ve Sevil Saltık MHP’ye katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat