Özdilek

Siyaset

MHP sahaya Kaptan’la çıkıyor

30 mart 2014’de yapılacak yerel seçimler öncesi, Kocaeli Büyükşehir Bealediyesi için kesinleşen ilk aday, Saffet Sancaklı oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da düzenlenen toplantıda, Sancaklı’yı Kocaeli Büyükşehir Ad

29 Eylül 2013 Saat: 19:22
MHP sahaya Kaptan’la çıkıyor
MHP sahaya Kaptan’la çıkıyor

MHP’nin  Ankara’daki toplantısında, partinin Gölcük Adayı olarak Adnan Özer, Dilovası adayı olarak da  Ayhan Akar’ın isimleri, Genel Başkan tarafından açıklandı.  MHP ilimizde  diğer 10 adayını yine merkez yoklaması ile, daha sonra açıklayacak.

Saffet Sancaklı, MHP’den Kocaeli Büyükşehir aday adayı olarak aylar öncesinden ortaya çıktı. Kocaelispor takımının en parlak günlerinde Kaptan'ı ve golcüsü olan, ilimizde özellikle futbol camiasında çok tanınan Sancaklı’nın, MHP oylarını arttıracağına kesin gözüyle bakılıyor.

MHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı,  27 Şubat 1966 tarihinde  eski Yugoslavya’nın Tutin kentinde dünyaya geldi. Türkiye’nin  en önemli futbol yıldızlarından biri olan Sancaklı, aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra, iş dünyasında da başarılı oldu. Evli, iki çocuk babası olan Sancaklı, halen MHP’de  MYK üyesi olarak da görev yapıyor.

Saffet Sancaklı  futbolculuk kariyerinde  1991-94 yılları arasında ve  1995-96 sezonunda Kocaelispor forması giydi. Yeşil-Siyahlı forma ile  107 resmi maça çıktı, 59 gol attı. Sancaklı, 1983-96 yılları arasında devam eden futbol kariyerinde  Beşiktaş, G.Saray, F.Bahçe formaları da giydi, 26 kez milli oldu.Saffet Sancaklı,  Türkiye Süper liginde toplam 130 gole sahip, ve “100’ler kulübü” içinde yer alan ender futbolculardan biri. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat