Özdilek

Siyaset

MHP’nin Kartepe çıkarması

MHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Fatih Yılmaz Dizdaroğlu’nun aday tanıtım toplantısı, partinin tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü.

7 Ocak 2014 Saat: 15:00
MHP’nin Kartepe çıkarması
MHP’nin Kartepe çıkarması

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı,yaptığı konuşmada İbrahim Karaosmanoğlu’na yüklendi. Hedefini açıklayan Sancaklı, “Biz Büyükşehir Belediyesi’nde yüzde 50’den fazla oy alacağız” dedi.

Derbent Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya partililerin ilgisi de büyük oldu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, MHP eski Kocaeli Milletvekili Kemal Köse, eski il başkanlarından Nurdoğan Kaçar, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, MHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Halit Bayhan, MHP İzmit Belediyesi Başkan Adayı Ayhan Arpacı da toplantıda hazır bulundu.

MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender hep beraber Kartepe’yi mercek altına alacaklarını söyledi, “Bu kadar nüfusa rağmen ilçemizde bir hastane, bir adliye bulunmamaktadır. Biz hizmet açısından Kartepe’ye ‘Keltepe’ diyoruz. Kartepe bir hastene, bir adliye, bir noterden yoksunken Kartepe’ye hipodrum yapılmıştır. Kartepe’de MHP yönetiminin zamanı gelmiştir. Allah yardımcımız olsun” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“-Kartepe benim doğup büyüdüğüm, MHP için çok anlam ifade eden bir ilçe. Bugün belki de Kartepe’de değişimin zamanının geldiğini Kartepeliler görecek. 11 yıllık iktidarın Kartepe’ye neler yaptığını herkes biliyor. Siyasi rant anlamında en üst düzey bağlantıların olduğu bir dönem yaşıyoruz. Ülkücüler genç, dinamik yapı ile buradaki dengeleri bozmaya geliyor. Burası bütün olumsuzlukların yaşandığı bir ilçe. Bu yüzden Kartepe’de adalet isteyenler MHP’yi takip edecek”

Saffet Sancaklı’ya ‘Milli Adam’ diye hitap ettiğini belirten Ünlü, “MHP adayları ile bir ilki başarmıştır. Kartepe’de MHP’nin gücü var. 6 bin ülkücü sokağa indiğinde biz burada var olduğumuzu göstereceğiz. Herkes ile selamlaşıyoruz. Artık herkese kafa tutan Sancaklı ve Dizdaroğlu var. Kimse AKP baskısı yüzünden bu fotoğrafa girmeye korkmasın. Önümüzdeki günlerde meclis üyelerimizi de göreceksiniz. Kartepe’de siyaset nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Bu ülke olaylarını kafanız karışabilir. Ben özgür yaşamak istiyorum diyorsanız MHP’nin adaylarını değerlendirin. Yeter ki bize güvenin” dedi.

Ünlü’nün konuşmasından duygulandığı gözlenen MHP Kartepe Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz Dizdaroğlu ise, “Sağlık, ekonomi ve sosyal alanlarda güzel projelerimiz var. Sıra dışı ve tecrübeli kadromuz ile her zaman yanınızda olacağız. Demokratik bir yerel yönetim anlayışına sahibiz. Hiçbir ayrım yapmadan halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için duramadan çalışacağız. Biz belediyeye hizmet getireceğiz. Yüz binin üzerinde nüfusa sahip her an gelişen bir ilçede daha iyi hizmet vermek için adayınız oldum” diye konuştu.

MHP Büyükşehir adayı Saffet Sancaklı, diğerlerinin aksine konuşmasını salonda bulunan sahneye çıkarak yaptı. Dizdaroğlu ile çocukları da Sancaklı’nın yanında durdu. MHP’nin en az altı ilçeyi alacağını belirten Sancaklı, “Bunu biz değil daha önce MHP’ye oy vermeyen insanlar söylüyor. MHP’lilerin elinde dolarla dolu olan ayakkabı kutuları bulunmayacak. Çünkü MHP’liler alnı secdeye değen gerçek Türk İslam partisidir. Her gün binlerce insanla sohbet ediyorum. Her gün iki bin kişi ile tokalaşsam ayda bin 800 kişi yapıyor” dedi.

MHP’nin 12 ilçe belediye başkan adayını 12 dev adama benzeten Sancaklı, “Biz halkın ayağına gideceğiz, çok çalışıp oy isteyeceğiz. MHP’liler artık seçim akşamı sandıklar açıldıktan 10 dakika sonra telefonu kapatıp eve gitmeyecek. Sabaha kadar zaferimizi kutlayacağız. Zaferi yaşayamayanlar o akşam ne yapacak bilemiyorum. Kendi yaptıkları anketlerde bile biz onlardan önde görünüyoruz.” dedi. Sancaklı, 31 Mart günü Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın araç keyfinin de son bulacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat