Özdilek

Siyaset

MHP’nin adayları tamam

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile, Büyükşehir adayı Saffet Sancaklı, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

2 Ocak 2014 Saat: 22:17
MHP’nin adayları tamam
MHP’nin adayları tamam

MHP, ilimizdeki 13 belediyeden 8’indeki adaylarını daha öhce açıklamıştı.  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin  Gebze, Kartepe, Başiskele, Kandıra adaylarını da açıkladı.Aydın Ünlü, teşkilatın Kandıra adayı olarak belirlediği  emekli astsubay Ahmet Şakacı’nın adının henüz Genel merkez tarafından resmen onaylanmadığını söyledi. Ancak, Şakacı’nın adaylığının onaylanmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

MHP’nin Gebze Başkan adayı olarak açıklanan  Ferit Taşdemir 1978 Eskişehir doğumlu.  Taşdemir, İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra  İngiltere ve ABD’de  gıda, endüstri, işletme eğitimleri gördü.  Halen, yurt dışında master yapıyor.  Evli, bir çocuk babası olan Taşdemir daha önce MHP il yönetiminde görev almıştı. Taşdemir, aynı zamanda Gebzespor kulübü başkanı.

MHP Kartepe Başkan adayı  Fatih Yılmaz Dizdaroğlu  1976 doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunu, evli, üç çocuk babası olan Dizdaroğlu,  Ekşi şirketler grubunda üst yönetici olarak görev yapıyor.

MHP başiskele adayı  Halit Bayhan 1977 Bahçecik doğumlu. Açık Öğretim yerel yönetimler bölümü mezunu olan  Başyhan,  Türk telekom’da teknisyen olarak çalışıyor.

Henüz adaylığı parti genel merkezi tarafından resmen onaylanmayan Kandıra  adayı Ahmet Şakacı,  1963 Kandıra doğumlu. Evli, iki çocuk babası, emekli astsubay olan Şakacı,  2008 yılından buyana  Bodrum’da bir seyehat girmasının genel koordinatörlüğünü yapıyor.

MHP İl merkezindeki basın toplantısında  MHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı,  Başkan Karaosmanoğlu’nun kendisine yönelik eleştrilerini de değerlendirdi.  Kocaeli halkına yeni yılda sağlık ve mutluluk dilediğini belirten Sancaklı şöyle konuştu:

“- Sayın Karaosmanoğlu, bizim üslubumuzu çok sert, CHP adayının üslubunu yumuşak buluyormuş. Türk halkının kimyası, rüşet operasyon  ile bozulmuştur. Bizim sesimiz halkın sesi, üslubumuz halkın üslubudur. Ben, Büyükşehir adayı olarak 9 aydır bu kentin sokaklarındayım. Heryerde halk, AKP’den yakınıyor.  Sayın Karaosmanoğlu, yakın geçmişte çevreci bir bayana Yosma, bir bilim adamına şarlatan demişti.  AKP büyük bir panik içindedir. Yolsuzluk operasyonu bu kente uzanırsa  emin olun çok şeyler çıkacaktır. Ama operasyonun önü kesilmiştir. Sayın Karaosmanoğlu’na soruyorum; Oğlu 3 milyon TL’yi nereden bulmuştur da  Ankara Çukurambar’da  şirket ortağı olmuştur?.Karaosmanoğlu’nu bir kez daha başkan olmadan önceki ve bugünkü mal varlıklarını açıklamaya davet ediyorum.  Sayın Karaosmanoğlu, CHP adayı belirlenince telefon açıp kutlamış. Benim adaylığımı neden kutlamadı? Halk her şeyi bir kenara yazdı. Bunlar artık bu ülkeyi de, bu kenti de yönetemeyecekler. “

MHP Kocaeli teşkilatı  6 Ocak’ta Kartepe’de,  17 Ocak’ta Gebze’de,  18 Ocak’ta Başiskele’de aday tanıtım toplantıları düzenleyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat