Özdilek

Siyaset

MHP’li Aykut Bozkurt AKP’den aday adayı oldu

MHP eski il başkan Yardımcısı Aykut Bozkurt, İzmit Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için AKP İzmit İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaptı

30 Kasım 2013 Saat: 23:58
MHP’li Aykut Bozkurt AKP’den aday adayı oldu
MHP’li Aykut Bozkurt AKP’den aday adayı oldu

AKP İzmit İlçe Başkanlığı’nda meclis üyeliği aday adaylıkları başvuru süresi kısaldıkça başvuru sayısı da giderek artıyor. Bu kapsamda yapılan başvurular 100’e yaklaştı. Son olarak İzmit İlçe Başkanlığına MHP eski İl Başkan Yardımcısı Aykut Bozkurt meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Bozkurt aynı zamanda partiye de üye oldu. Bozkurt’un başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın il dışında olması nedeniyle Yerel Yönetimler Birim Başkanı Özcan Aygün aldı.

‘İZMİT’İ HEDİYE EDECEĞİZ’

Uzun yıllar sivil toplum örgütlerinde görev alan ve son olarak İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığını yürüten Bozkurt, İzmit Belediye meclisi üyeliği aday adaylığı dolayısıyla görevinden istifa ettiğini söyledi. Başvurusunda yaptığı açıklamada, AKP ve İzmit için her türlü katkıyı sunacağının vurgusunu yapan Bozkurt, “30 Mart yerel seçimlerine kadar gece gündüz çalışarak her türlü desteği sağlayacağım. Yaptığımız çalışmalarla belediyemize İzmit’i hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UZUN YILLARIN DENEYİMİ

Başvuru dosyasını alan Yerel Yönetimler Birim Başkanı Özcan Aygün de, uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış, deneyimli bir ismin partilerinden aday adayı olmasının mutluluk verici olduğunu kaydederek, “Aday adaylığınız hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi deneyimli bir ismin aramıza katılması heyecan verici” dedi. İzmit İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar ise, Bozkurt’a başarılar dileyerek, “Partimize hoş geldiniz. Umarım hayırlı bir süreç olur” şeklinde konuştu.

AYKUT BOZKURT KİMDİR?

1964 Sakarya doğumlu olan Aykut Bozkurt Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu. 1996-199 yılları arasında MHP il başkan yardımcılığı görevini yürüten Bozkurt, 3 dönem Kocaeli Ticaret Odası üyeliği, bir dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. 26 yıldır Kocaeli’nde ikamet eden Aykut Bozkurt, aynı zamanda Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Sakaryalılar Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde üyelikleri bulunuyor. Aykut Bozkurt, aday adaylığı nedeniyle 2004 yılından bu yana yürüttüğü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığından önceki gün istifa etti. Bozkurt evli ve 3 çocuk babası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat