Özdilek

Siyaset

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan Köylerde

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Darıca ve Dilovası’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

24 Kasım 2013 Saat: 13:45
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan Köylerde
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan Köylerde

Türkkan, ilk olarak Darıca’da bulunan Kozaköy’ü ziyaret etti. 

Türkkan 12 otistik çocuğun eğitim gördüğü Kozaköy’de çocuklarla yakından ilgilendi. Otizmli çocukların eğitiminin çok meşakkatli olduğunu söyleyen Türkkan, burada çocukların ailesi ile birlikte eğitim gördüğünü ifade etti. MHP’li Türkkan,  11 yaşındaki İrem’in de eğitim sponsoru oldu.

SAKARYA DERNEĞİ VE GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Kozaköy'ün ardından geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Aydemir Özcan'ı evinde ziyaret eden Türkkan,  akşam saatlerinde de İl Başkanı Aydın Ünlü , İl Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte Dilovası İlçe Teşkilâtı’nın saha çalışmalarına katıldı.

Dilovası'ndaki ilk durak Sakarya Derneği oldu. Türkkan ve beraberindekiler burada dernek üyeleri ile bol bol sohbet etti.

Sakarya Derneği'nden sonra Gümüşhaneliler Derneği'ne geçen Türkkan ve diğer MHP'liler burada Dernek Başkan ve yöneticilerinin karşılama ve ağırlamasından çok memnun kaldı.

Dernek ziyaretlerinden sonra MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hız kesmedi, Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kur'an tilâveti ve aşûre ikramına da katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat