Özdilek

Güncel

MHP Kadın Kollarından TÜKODER e Ziyaret

Tüketiciyi Koruma Derneğine yapılan Ziyarete MHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Leyla Özler yönetim kurulu üyeleri Gülbeyaz Cevahir, Emine Ataman, Aysan Önal, Nihal Önal ile birlikte TÜKODER Gebze Şubesini ziyaret ettiler.

17 Ekim 2012 Saat: 00:01
MHP Kadın Kollarından TÜKODER e Ziyaret
MHP Kadın Kollarından TÜKODER e Ziyaret

MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Teşkilatı TÜKODER Gebze Şubesini ziyaret etti

 

Tüketiciyi Koruma Derneğine yapılan Ziyarete MHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Leyla Özler yönetim kurulu üyeleri Gülbeyaz Cevahir, Emine Ataman, Aysan Önal, Nihal Önal ile birlikte TÜKODER Gebze Şubesini ziyaret ettiler. MHP Gebze İlçe teşkilatından gelen heyeti Şube Başkanı Zeki Fettah, Yönetim kurulu üyesi Gülay gürbüz, İsmail Doğan, Mustafa Yılmaz, Mehmet doğan, Neşe Altuntaş, Figen Kaya, ve Ayşe Eryılmaz dan oluşan dernek üyeleri karşıladı.

Ziyarette kadın kolları adına konuşma yapan Leyla Özler; “ Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Tüketici Hakları konusu üzerinde titizlikle durduğumuz önemden dolayı sizleri ziyaret ettik ” dedi.
          Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Zeki Fettah “Şuana kadar bizlere destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarken bizleri önemseyip bu ziyareti gerçekleştirdiğiniz için bizler çok teşekkür ediyoruz dedi. Y.K Üyesi Gülay Gürbüz, bizler bu kentte halkımızın bilinçlenmesi ve hak arama yollarında nasıl hareket etmeleri konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirme yönünde çalımsalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızda sizlerinde bizlere her türlü desteği vereceğinize inanıyoruz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat