Özdilek

Siyaset

MHP, haberlerle dizayn edilemeyecek kadar güçlü

Milliyetçi Hareket Partisi’nde(MHP) kamuoyunu bir süredir meşgul eden İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alındığı şeklindeki spekülasyonların ardından “Türkiye genelinde kongrelerin yenilenmesi” kararı çıktı.

9 Eylül 2014 Saat: 17:23
MHP, haberlerle dizayn edilemeyecek kadar güçlü
MHP, haberlerle dizayn edilemeyecek kadar güçlü

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde erken kongreye gitmek için hazırlıklara başladığını belirtti, bundan sonraki zaman diliminde kongre takviminin açıklanacağını duyurdu.

MHP İl başkanı Aydın Ünlü, tatilden döndükten sonra günlerdir kent siyasetinin gündeminde olan MHP ile ilgili kongre haberlerini değerlendirdi. Kadın kolları, Ülkü Ocakları ve Ülkücü İşçiler’in yöneticilerinin de hazır bulunduğu basın açıklamasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, gündeme ilişkin konulara da değindi. Aydın Ünlü, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olağan toplantısı biraz farklı olacak. AKP hükümeti 8 bine yakın okul müdürünü görevden almış büyük bir kıyım yapmıştır. Eğitim alanında yangını körüklemişlerdir. Partizanca  yandaş sendika mensuplarına yakınlık gösterdiği için gelecek karanlık içine girmiştir” dedi.

Son günlerde MHP’yi kamuoyunda karalamak ve dışarıdan bakılınca sözde kaos ortamı içinde göstermeye çalışan dış güçlerin ne istediğini çok iyi bildiklerini ve bunu anlayabildiklerini anlatan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ancak kendilerine sesleniyorum’’ Milliyetçi Hareket Partisi bir gazetenin yaptığı haberlerle dizayn edilemeyecek kadar güçlü ve ayakları yere basan bir yapıdadır. MHP Kocaeli teşkilatlarının görevden alındığını iddia edenler ve sürekli MHP üzerinden prim yapmaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Bu dava Aydın Ünlü’nün davası değil. Ülkücü Türk milliyetçilerinin davasıdır. Ve bu bilinçle bu bayrak yarışını devam ettiren Kocaeli il teşkilatları görevinin başındadır. Genel merkezimiz ve Kocaeli teşkilatlarımız uyum içinde çalışmaya devam etmektedir. MHP Kocaeli İl Başkanı olarak buradan sesleniyorum. Partimize ve milletimize zarar vermek isteyen kişi ve kurumların her zaman karşısındayız. Yalan yanlış haber yapanlar ve yaptıranlar bunun bedelini hukuk çerçevesinde ödeyeceklerdir. Ülkücülerin gönlü rahat olsun. Bugün genel merkez değişsin diyenler il başkanı ve ilçe başkanı değişsin diyenlere hodri meydan diyor ve kongreye davet ediyorum”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat