Özdilek

Siyaset

MHP GEBZE'DE İSTİFA DEPREMİ

MHP Gebze ilçe teşkilatında dün akşam yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi ortalık karıştı.

7 Şubat 2013 Saat: 10:44
MHP GEBZE'DE İSTİFA DEPREMİ
MHP GEBZE'DE İSTİFA DEPREMİ
MHP büyük kurultayın ardından Koray Aydın'ı destekleyen İlçe Başkanı Nusret Acur görevinden istifa etmişti. İlçe Kongrelerinin ardından evraklarını zamanında teslim etmeyen ve çeşitli gerekçelerle 45 kişilik ilçe yönetiminden yaklaşık 11 kişi yönetimden düşmüştü. Son birkaç gündür sıkıntılı günler geçiren Gebze MHP İlçe Teşkilatında, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında 15 yönetici daha istifasını ilçe başkanlığına sundu. İstifa eden yöneticiler ile beraber yönetimden düşen yöneticilerin sayısı 25`i bulurken, neredeyse MHP Gebze Teşkilatında yönetici kalmadı. İstifaların genel gerekçesi ilçe başkanının süreci yürütememesi ve il teşkilatının ilçe yönetimine karşı olumsuz tutumu olduğu öne sürüldü. 
4 Kasım tarihinde yapılan MHP'nin büyük kurultayında genel başkan adaylarından Koray Aydın'a İlk resmi desteği veren Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur olmuştu. Nusret Acur daha evvel yaptığı açıklamada parti tabanının sesine kulak vererek karar verdiğini ve vicdanının rahat olduğunu söylemişti. Koray Aydın'ın yurtiçindeki tüm programlarını İl Başkan Vekili Dursun Daşdangil ve İl Başkan Yardımcısı Yüksel Ercan ile birlikte katılmışlardı. Kongre bitimi itibariyle de bu üçlü partideki görevlerinden istifa etmişlerdi. 4 Kasım tarihinden sonra suların bir türlü durulmadığı Gebze ilçe teşkilatında İlçe Yönetiminin istifaların ardından münfesih duruma düştüğü söyleniyor. Gebze ilçe Teşkilatının bütün yükünü çeken 15 kişinin istifa etmesi ile kalan yöneticilerinde istifa edeceği ve Gebze'de yeni bir yapılanmanın hayata geçirileceği, Gebze'deki bu istifaların Kocaeli il yönetimini de yakından etkileyeceği gelen haberler arasında. Niyazi Güner, Feyzullah Caner, Coşkun Öztürk, Kadir Büyükgöz, Osman Aydın, Akın Karataş, Arif Çelikel, Erol Alemlerli, Erol Ergül, Mustafa Atagenç, Fatih Araç, Abdulkadir Yılmaz, İlyas Yücel, Şenol Şahin, Ali Avcı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat