Özdilek

Siyaset

MHP, Başiskele’de gövde gösterisi yaptı

MHP’liler, Başiskele Kültür Merkezi’nde coşkulu bir tören düzenlendi ve adeta gövde gösterisi yaptı.

19 Ocak 2014 Saat: 22:31
MHP, Başiskele’de gövde gösterisi yaptı
MHP, Başiskele’de gövde gösterisi yaptı

Programa MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,  İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, İzmit Belediye Başkan Adayı Ayhan Arpacı, Çayırova Belediye Başkan Adayı İskender Turan,  İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, Başiskele İlçe Başkanı Ali Şıvgın, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Kandıra İlçe Başkanı  Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, Türk Ocağı  Başkanı  Yücel Alpay Demir, Eski Milletvekili Kemal Köse,  eski İl Başkanı Celalettin Yaylak ve partililer katıldı. Yapılan konuşmalarda MHP’nin iktidara yürüdüğü vurgulandı.

MHP MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, “12 yıldır Türkiye’yi yöneten ve adeta halkına savaş açan bir iktidardan kurtulmanın yolu bu seçim ile açılacaktır. MHP ilk günden beri ülkemizi yöneten bu AKP’nin kime ve neye hizmet ettiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. Ancak medya duvarı, bunları milletimize ulaştırmamıza engel olmuştur. Şimdilerde gençlerimizin çok iyi kullandığı sosyal medya denilen iletişim aracı sayesinde milletimize ulaşmak kolaylaşmıştır. MHP bu coğrafyada Türk ve İslami kimliğimizle hür yaşamanın propagandasını yapmaktadır” şeklinde konuştu.

Nuhoğlu’nun ardından söz alan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, “Bu gece bu salonu gördükten sonra Hüseyin Ayaz’a uyku yok” şeklinde sözlerine başladı. 7 yıldır Kocaeli’de siyaset yaptığını ancak ilk kez böyle heyecanlı bir kalabalıkla karşılaştığını söyleyen Türkkan, “Halit Bayhan gelince Başiskele gerçek bir ilçe olacak. Şu anda Başiskele’nin sadece ismi ilçe, ama bir kişinin gece çocuğu hastalansa götürecek bir hekim bile yok. Başiskele halkına, ‘Siz hasta olursanız hafta içinde olun’ demişler. Ama Halit Bayhan, işinin ehli bir kadro ile gelecek. Giderken de çalmadan, çırpmadan, soymadan gidecek” dedi.

Diğer konuşmacıların ardından söz alan Başiskele Adayı Halit Bayhan da iddialı açıklamalar yaptı. Bayhan, özetle şunları söyledi: “Başiskele’yi yönetenler, belde yöneticiliği alışkanlıklarından kurtulamadı. Bizler Başiskele’nin sorunlarını bilen ve bu sorunların çözümü noktasında projeler üreten bir kadro ile birlikte bu yola çıkıyoruz. Birlik, beraberlik ve huzura ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, 4 buçuk yılda kaybedilen zamanı önümüzdeki 5 yılda telafi etmek için verilen yetkiyi, zamanı ve parayı halkın beklentilerine göre kullanacak yeni projelere hep birlikte imza atacağız”. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat