Özdilek

Siyaset

MHP: Atatürk bir devrimciydi

Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle dün bir açıklama yapan MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Nurdoğan Erkul, “Atatürk bir devrimci ve devlet kurucusu idi” dedi.

8 Kasım 2014 Saat: 17:39
MHP: Atatürk bir devrimciydi
MHP: Atatürk bir devrimciydi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76’ncı ölüm yıldönümü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı, bir basın toplantısı düzenledi. MHP İl Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Nazzif Tannur, MHP İzmit İlçe Başkan yardımcıları Ferdi Gürel ve Nurdağan Erkul’un ortak yapığı basın açıklaması, partinin İzmit ilçe binasında gerçekleştirildi.

 

Nurdağan Erkul’un okuduğu açıklamada, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni bin bir zorlukla kurup, yaşattığı vurgulanarak özetle şu ifadelere yer verildi: “Önderimiz Yüce Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Atatürk, bir devrimci ve devlet kurucusu idi. Atatürk hükümranlık hakkını ve otoritesini TBMM’de toplamıştır. Bizler var oldukça Ata’m, senin emanetinin bekçisi olacağız.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat