Özdilek

Kültür/Sanat

MFÖ’den Engelsiz Eğlence Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Engelsiz Eğlence Şenliği kapsamında gerçekleştirdiği MFÖ konseri vatandaşları coşturdu.

17 Mayıs 2015 Saat: 15:52
MFÖ’den Engelsiz Eğlence Konseri
MFÖ’den Engelsiz Eğlence Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Engeliler Haftası nedeniyle 6. Geleneksel Engelsiz Eğlence Şenliği’ni düzenledi. Gün boyu devam eden şenlik, MFÖ konseriyle devam etti. Sekapark uçurtma tepesi önünde gerçekleştirilen konseri binlerce vatandaş izledi. MFÖ, zaman zaman alanı dolduran binlerce kişinin hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

 

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Konseri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, engelliler ve aileleriyle konseri duyarak alana gelen binlerce vatandaş katıldı. Konser öncesi konuşan Başkan Vekili Zekeriya Özak, her bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade etti.

 

ENGELLİLER İÇİN PEK ÇOK PROJE YAPTIK

Başkan Vekili Özak, “Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin haklarının korunması ve hayatlarını kolaylaştırılması için pek çok proje gerçekleştirdik. Toplu taşıma araçlarına rahat binmeleri için engelli liftleri koydurduk. Sekapark’ta görme engelli yürüyüş yolu yaptık. Yaya köprülerini onların kullanabileceği şekilde asansörlerle donattık” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat