Özdilek

Siyaset

MEZARLIK YOLU TEPKİSİ

CH

15 Kasım 2012 Saat: 20:10
MEZARLIK YOLU TEPKİSİ
MEZARLIK YOLU TEPKİSİ

Tatar,” Pelitli Mezarlık oluştuktan sonra Büyükşehir Belediyesi mezarlığa kestirme bir yol yaptı.Bu yol, 2010 yılının Eylül ayına kadar kullanıldı. Bu yol göçtü ve arkasından trafiğe kapatıldı.  Belediye bu arsayı kısa sürede açacağını ifade etti. Oysa, yol araştırılmadan, planlanmadan yapıldığı ortaya çıktı. Belediyenin yapmış olduğu mevcut yolun OGS’ye ait olduğu görüldü. Firmalar inşaatlarını yapmaya başlayınca, yol doğal olarak kendiliğinden trafiğe kapatıldı.” Şeklinde konuştu.

KAPANAN  YOLA NE KADAR PARA HARCANDI?

Kapanan yola ne kadar para harcandığının açıklanmasını isteyen Tatar, Pelitli Mezarlık yolunun kapatılması nedeniyle 10 dakikalık yolun,  Pelitli Köy yolunun kullanılması nedeniyle saatlerce sürdüğünü, özellikle cenaze defin işlemleri sırasında sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Tatar, “Kapanan yola ne kadar para harcandığının açıklanmasını istiyoruz.  Bu konuda suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca ortada yol falan yok. ” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat