Özdilek

Güncel

MEZARLIK YANINA YERALTI OTOPARK VE SABİT PAZAR

CHP Gebze Belediye başkan Adayı Yakup Yılmaz, seçim çalışmalarını olanca hızıyla devam ediyor.

20 Şubat 2014 Saat: 18:11
MEZARLIK YANINA YERALTI OTOPARK VE SABİT PAZAR
MEZARLIK YANINA YERALTI OTOPARK VE SABİT PAZAR

Hergün, her gece vatandaşlarla buluşup, yapacağı hizmetleri anlatıp  destek istiyor. Başkalarını suçlamak ve rakipleri ile polemik yaratmak yerine projelerini, yapacağı işleri ve sergileyeceği yönetim modelini vatandaşlara anlatmayı tercih eden Yılmaz,  CHP İlçe başkanı Sedat Tatar ve yönetiminden tam destek görüyor.

Dün gün yine esnaf ziyaretlerine ayıran CHP Adayı Yılmaz,  Osman Yılmaz mahallesinde esnafları tek tek ziyaret edip, destek istedi. Gebze için önemli projeler hazırladıklarını, bunların Gebze’nin çehresini değiştireceğini, bir Avrupa kenti statüsüne taşıyacağını anlatan Yılmaz, bir de müjde verdi.

Esnaflar tarafından yakından tanınan ve samimi bir şekilde karşılanan  Yılmaz, Osman Yılmaz mahallesi’nde Mezarlığı yanındaki alana yer altı otoparkı ve üzerine Sabit Pazar yeri yapılacağını, ayrıca trafiğe çözüm bulacaklarını vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat