Özdilek

Kültür/Sanat

Meteroloji Uyardı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde aralıklarla görülecek olan yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Ordu, Giresun, Trabzon, Rize) ile Batman çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurt genelinde 2 ila 4 derece azalacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:
Trakya ile yurdun iç ve doğu bölgelerinde, bu gece ve yarın (Salı) yükseklerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzlıklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 


Marmara Bölgesinde Hava

 

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Yalova, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgar; bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat