Özdilek

Siyaset

Mercan; Faize/Borca dayalı sistem terk edilmelidir

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği ziyaretinde konuşan SP İl Başkanı Mustafa Mercan; “Türkiye Faize, borça dayalı bu ekonomik sistemi terk etmelidir.” dedi.

 

Mustafa Mercan Başkanlığındaki Saadet Partisi Yönetici ve milletvekili adayları Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti. SP İl Başkanı Mustafa Mercan konuşmasında; “Prof. Dr. Erbakan Hocamızın kaybında yaptığınız taziye ziyareti için bir kere daha teşekkür ederim. Ülkemizde uygulanan Faize/Borca dayalı bu ekonomik sistemden vazgeçilerek, üretimi esas alan bir sisteme geçilmelidir. Siyonistlerin çalışmaları göz ardı edilmemelidir. Milletvekili Adayımız Mehmet Kaymak ile birlikte geldik. Adaylarımıza ilgi ve desteğinizi bekliyoruz. ” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın ev sahipliğinde Otel Asya’da gerçeklen ziyarete; SP İl Başkanı Mustafa Mercan, Milletvekili adayı Mehmet Kaymak, İzmit İlçe Başkanı Mustafa Can, Hasan Altuntaş, Mehmet Aras, Sinan Yolcu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Diş Hekimi Turan Sarı, Yurt İşletmecisi Levant Yağız, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Elekrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız ve emekli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Yalçın Şakacı hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat