Özdilek

Kültür/Sanat

Meram Mobilya" Evet" Sözü ile açıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Mobesko'da faaliyet gösterecek Meram Mobilya'nın açılış kurdalesi Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül tarafından; açılışların hayırlı, referandumun Evetli olması dileğiyle gerçekleştirildi.

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Mobesko'da üye işyerleri oldukça heyecan dolu bir gün yaşadı. Bu anlamlı ve önemli gün içinde Meram Mobilya sahibi Sait Çakılcı'da protokole açılış kurdalesini kestirmenin mutluluğunu yaşayan ender esnaflardan biri oldu.

 

Meram Mobilya'nın açılışında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk ve işyeri sahibinin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

 

Milletvekili Gönül, açılışta yaptığı kısa konuşmada da referandum için işyeri sahibinden evet oyu sözü alması ardından açılışın hayırlı, referandumun evetli olmasını dileyerek kurdaleyi kesti. Açılışa katılan konuklarla işyeri sahibi Sait Çakılcı ve oğlu Kuddusi, işletmeyi gezdirerek satışını yaptıkları İpek ürünleri hakkında bilgi verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat