Özdilek

Siyaset

Meral Akşener sanayicilerden oy istedi

MHP Teşkilatı’nın KASİAD ziyaretinde konuşan Meral Akşener, belediyelerde desteklenmek istiyoruz diyerek hem MHP’nin kurumsal yapısına hem de Sancaklı’ya oy istedi

26 Mart 2014 Saat: 17:50
Meral Akşener sanayicilerden oy istedi
Meral Akşener sanayicilerden oy istedi

MHP Teşkilatı dün Kandıra, Körfez ve Derince mitingleri öncesinde KASİAD’a ziyarette bulundu. Meral Akşener’in de katılım sağladığı programda Kocaeli MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, İzmit Belediyesi Başkan Adayı Ayhan Arpacı ve partililer yer aldı. KASİAD Başkanı Abdülkadir Karaman ve KASİAD üyeleriyle bir araya gelen MHP’liler seçim çalışmalarıyla ilgili konuştu.

DEĞER KATIYOR

Selamlama konuşmasını yapan Abdulkadir Karaman, sizleri görmekten şeref duyuyorum diyerek, “Sizin gibi birikimli insanlar toplumumuza değer katıyor. Toplumumuzun yeniden kaynaşması adına fısata dönüşecektir. Toplumumuz nice birliktelikleri görecektir” dedi. Ardından söz alan Saffet Sancaklı ise 6 aydı çalıştığını belirterek mektup okuyacağını söyledi.

KAPTAN’IN MEKTUBU

Duygusal bir mektup yazdığını belirten Sancaklı, Bu mektup herkesin evine girecek. 6ayda ne demek istediğimi Kaptan’dan mektup isimli mektubumda anlattım. Çalıp, çırpmadan görev yapacağını, kimsenin hakkını yemeyeceğini mektubunda anlatan Sancaklı, “30Mart’ta hepinizi Büyükşehir’e kahve içmeye bekliyorum” şeklinde konuştu.

OY İSTEYECEKTİM

Son olarak söz alan Meral Akşener ise 30 Mart’a az bir zaman kala kendilerini anlatmak istediklerini dillendirerek, “30 Mart’ı MHP için olumlu değerlendirmek gerek. Sadece yerel seçim olsaydı Saffet Sancaklı için oy isteyecektim. Yine bunu diyorum ama niçin desteklenmesi gerektiğini de anlatacağım. Berkin Elvan’ın ailesi terörist ilan edildi. Öyleyse niye terör kucağından almadınız” dedi.

İŞ BİTTİ

Sözlerini sürdüren Akşener, tüm teşkilatlarımız bu çatışmayı büyümeden bitirdi diyerek, “MHP mensupları devreye girmeseydi bu toplantıyı yapıyor olamayacaktık. Bir hadise oluşmadan iş bitti. Bahçeli’nin en başından koyduğu tavır olmasaydı burada olamazdık. İşadamlarını da böldü. Bu süreçte Başbakan’ın agresif tavrına karşı Bahçeli’nin hayalini kurulan tavrı olsaydı dolar uçar giderdi” ifadelerine yer verdi.

ÖDÜLLENDİRİLMESİ GEREK

Kardeşlik ruhunun devam etmesinde MHP’nin ve Genel Başkanı’nın payının olduğunu vurgulayan Meral Akşener, “Eğer Başbakan’ın uyarılmaması halinde neler olacağını düşünün. Mutlaka uyarılması gerek bu seçimlerde. 31 Mart gününü gerçekten ferah bir şekilde sürdürmek istiyorsak AKP’nin oylarının aşağı çekilmesi gerek. MHP’nin ödüllendirilmesi gerek ki herkes bu tavırdan kurtulsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat