Özdilek

Ekonomi

Meral Akşener, Sakarya esnafını dinledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sakarya'da seri ziyaretlerde bulundu. Esnafın derdini dinledi.

27 Ocak 2021 Saat: 21:14
Meral Akşener, Sakarya esnafını dinledi
Meral Akşener, Sakarya esnafını dinledi
Meral Akşener, Sakarya esnafını dinledi
SAKARYA (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sakarya'da seri ziyaretlerde bulundu. Esnafın derdini dinledi.

Partililer tarafından Anadolu Otoyolu Adapazarı gişelerinde karşılanan Akşener, daha sonra Serdivan ilçesindeki bir besi çiftliğini ziyaret etti. 

Çiftlik sahibiyle bir süre sohbet etmesinin ardından kent merkezindeki Uzun Çarşı esnafını ziyaret eden Akşener, bazı dükkanlara girerek işletme sahipleriyle görüştü. 

Buradan hareket ettiği Hendek ilçesinde esnaf ziyareti yapan Akşener, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyaretleri sırasında hiç beklemediği kadar ekonomik sıkıntılardan dert yanan kişilerle karşılaştığını belirtti. Esnafın ekonomik durumunun iyi olmadığını savunan Akşener, "Hazirana kadar olan kredi ertelemelerinin 1 yıla kadar uzatılmasının ve faizinin hazine tarafından ödenmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha burada gördük." diye konuştu. 

Hendek'te, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın evine de giden Akşener, daha sonra Hakkari'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Er Selim Gedik'in Karapürçek ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat