Özdilek

Aşayiş

Memleket dönüşü trafik canavarı 3 can aldı

Derince'de ikamet eden evli ve 3 çocuk sahibi Mustafa Soyanıt(57) ve eşi Zülfiye Soyanıt(57) ile enişteleri olduğu öğrenilen Temel Odabaş ,memleket ziyaret dönüşünde trafik canavarına yenildi.

19 Mayıs 2017 Saat: 16:43
Memleket dönüşü trafik canavarı 3 can aldı
Memleket dönüşü trafik canavarı 3 can aldı

Derince İlçesi Sırrıpaşa Mahallesi  Keskin Sokak Adresinde ikamet eden  evli ve 3 çocuk sahibi  Mustafa Soyanıt(57) ve eşi Zülfiye Soyanıt(57) ile enişteleri olduğu öğrenilen Temel Odabaş, bir süre önce memleket ziyareti için yola çıkarak Samsun’a gitti.  Geri dönüş yoluna çıkan ve Kastamonu Tosya İlçesine gelen  Mustafa Soyanıt’ın kullandığı 41 PR 155 plakalı otomobil  D-100 Karayolu üzerinde 38 SP 275 plakalı bir kargo şirketine ait kamyon ile çarpıştı. Kazada Sürücü Mustafa Soyanıt, eşi Zülfiye Soyanıt ve enişte Temel Odabaş  yaşamı yitirdi. Acı haberi alan Soyanıt ailesinin yakınları hemen Ksatamonu’ya gitti. Tamamlanan işlemler sonrasında cenazeleri alarak toprağa verilmek üzere  memleketleri Samsun’a götürdü.  Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat