Özdilek

Ekonomi

Melan Cafe Hizmete Girdi

Hizmet sektöründe her geçen gün yeni yatırımlarla tanışan Gebze’de, Sezer ve Cihat Çiçek kardeşlerde Melan Cafe Restaurant’ı Gebze’ye kazandırdılar.

11 Kasım 2013 Saat: 13:12
Melan Cafe Hizmete Girdi
Melan Cafe Hizmete Girdi

Gebzelilerin yakından tanıdıkları eski gazetecilerden Mehmet Çiçek’in yeğenleri olan Sezer ve  Cihat Çiçek,  Türkiye’de altmışın üzerinde cafe zinciri olan Melan’ın Gebze bayiliğini alarak ilçe halkının hizmetine sundular. Osmanyılmaz Mahallesi Millet Caddesi numara  8/A da hizmete giren Melan Cafe Restaurant, değişik konsepti ve zengin menüsüyle kendi dalında oldukça iddialı.

Melan işletmecilerinden Cihat  Çiçek , özellikle gençlere  yönelik faaliyette olduklarını dile getirirken,  son derece modern olan cafenin oldukça uygun fiyatlarla hizmete başladığını  belirtti. Çiçek, ‘’ Genç kardeşlerimiz huzurlu bir ortamda günün yorgunluğunu atıp, kendi evlerinde ki rahatlıkla açlıklarını giderebilecekler. ‘’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat