Özdilek

Güncel

Mehmet Yıldızhan Hacıhızır Muhtar Adayı

Hacıhızır Mahalle muhtarlığına adaylığını açıklayan Mehmet Yıldızhan, hizmet için yola çıktıklarını söyledi

18 Şubat 2014 Saat: 22:33
Mehmet Yıldızhan Hacıhızır Muhtar Adayı
Mehmet Yıldızhan Hacıhızır Muhtar Adayı

“Doğup büyüdüğüm, mahalleme,  ekibim ile birlikte, çok daha iyi bir hizmet sunabilmek, verilen sorumluluk ve görevi  tam olarak yerine getireceğine emim.

 

TECRÜBESİNE GÜVENİYOR

 

Yapabilmek adına, muhtar adayı oldum”  diyen Yıldızhan”  Uzun yıllar kamu kurumu ve yerel yönetimde, yönetici olarak görev almış biri olarak edindiğim tecrübe ile mahalleme, komşularıma hak ettiği en iyi hizmeti sunmak istiyorum. İlgili kurumlar ile iş birliği yaparak, mahallemizin sosyal ve kültürel imkânlarının arttırılmasını için çalışacağız.

 

BEN DEĞİL BİZ

 

Ben demeden biz diyerek hizmet etme aşkıyla yola çıktık. Hacıhızır’ı hep birlikte yönetmek istiyoruz. Artık değişim zamanı. Hep birlikte bu değişimi yaşayalım” şeklinde konuştu.

 

MEHMET YILDIZHAN KİMDİR

 

İzmit’in eski otobüsçülerinden rahmetli Asım Yıldızhan’ın oğlu olan Hacıhızır Mahalle Muhtar adayı Mehmet Yıldızhan 1965 İzmit doğumlu.  Evli ve 3 çocuk babası olan, Yıldızhan 1980-2005 yılları arasında SEKA İzmit işletmesi ve  SEKA Genel Müdürlüğü’nde, 2005-2010 yılları arasında İzmit Belediyesi’nde,  Özel Kalem  ve Dolphin Kültür Merkezi Sorumluluğu; 2010-2012 yıları arasında da Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığı’nda çalıştı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat