Özdilek

Güncel

Mehmet Batuk, cezaevinde!

Kocaeli eski milletvekillerinden Mehmet Batuk’un cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Oğlunun yaptığı paylaşım ile Batuk’un Ankara’da bulunan Ayaş Açık cezaevinde yattığı belirtildi.

15 Şubat 2016 Saat: 00:29
Mehmet Batuk, cezaevinde!
Mehmet Batuk, cezaevinde!

21’inci dönem SP Milletvekili Mehmet Batuk daha sonra Has Parti saflarına katıldı. Partinin AKP’ye katılması ile Batuk AKP içerisinde siyaset yapmaya başlamıştı. 2015 yılında milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara’dan yapan Batuk, daha sonraları ortalarda gözükmedi. Ankara’da yaşamaya devam eden eski Milletvekili Batuk’un son durumu hakkında sosyal medya sitesinde oğlu Ömer Cahit Batuk tarafından paylaşımda bulunuldu.   

CEZAEVİNDE ZİYARET

Mehmet Batuk’un oğlu Ömer Cahit Batuk tarafından babasını paylaşım sitesinden, “Bugün Ayaş açık cezaevinde, 2000 yılında yaşadığı trafik kazasından dolayı aldığı cezayı yatmakta olan babamı, Mehmet Batuk'u ziyaret ettik. Bütün dostlarına selam ediyor” sözlerine yer verildi. Eski milletvekili Batuk’un cezaevine ne zaman girdiği, ne kadar ceza aldığı ve dışarıya ne zaman çıkacağı belirtilmedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat